Home / Evenement / NAH-inloopochtend in Dordrecht

NAH-inloopochtend in Dordrecht

voor NAH-getroffenen en hun naasten

Op donderdag 23 augustus starten wij na een zomerstop van 2 maanden weer met de wekelijkse inloopochtend voor NAH-getroffenen en hun naasten in Dordrecht. Wij zijn zoals gewoonlijk weer iedere donderdag aanwezig van 10 – 12 uur en de koffie staat voor u klaar.

Op een ontspannen manier ontmoet u NAH-getroffenen en hun naasten of geïnteresseerden die meer willen weten over wat NAH is. U maakt kennis met andere getroffenen/mantelzorgers, u wisselt ervaringen uit of we hebben het met elkaar over wat ons zoal bezighoudt. De bezoekers bepalen zelf waar de gesprekken over gaan. U vind bij ons begrip, herkenning en ondersteuning. Soms nodigen we iemand uit die op een informele manier een en ander komt vertellen over een bepaald onderwerp.

Wij zijn verhuisd naar een andere locatie!!!!!!

De nieuwe locatie is het Verpleeghuis Crabbehoff, Groen van Prinstererlaan 38 in Dordrecht. Bij de receptie kunt u vragen in welke zaal u moet zijn.

We vragen een eigen bijdrage van € 1,50.

Bereikbaarheid:     Het verpleeghuis is per openbaar vervoer te bereiken met buslijn 3, deze stopt voor de deur. Met bus 4 en 5 moet u wat verder lopen naar het Verpleeghuis Crabbehoff. Vanaf station Dordrecht-Zuid kunt u Verpleeghuis Crabbehoff ook bereiken met buslijn 1 en 5. Verder is er voldoende gratis parkeergelegenheid.

Voor vragen en informatie kunt u contact opnemen met
Lies Bonsang, regiobestuurder voor Zuid-Holland Zuid telefonisch te bereiken op of via de mail hersenletselzhz@gmail.com 

Top