Home / Media / NRG Battles: we are on!

NRG Battles: we are on!

Nieuw podium, nieuwe naam NRG Battles! Op zaterdag 13 november showden 30 breakdancers en hiphoppers hun spectaculaire trucks en moves in theaterzaal Ketel 2 in het Energiehuis, Dordrecht. De prijs is respect van de dansers, publiek én € 200,- contant voor de winnaars Adult Battles Levi Rapaport en Gio Giorgo Prijor. Bboy Pinoy, winnaar van de Junior Allstyles Battle won een goodiebag van Fier Skateshop en Kinepolis. DJ Devris Don Dev draaide van 11.00 – 18.00 uur de beats en host van de dag was Jiv The Chief.

Junior Battles Allstyle
Voor de tweede keer was er een Junior Battle Allstyles voor alle breakers en hiphoppers tot 16 jaar. Winnaar is Bboy Pinoy. Hij won een cap en shirt van Fier Skateshop en 4 kaartjes van Kinepolis Dordrecht.

Jury
Na de one versus one battles met twee of meerdere ‘runs’ gaf de jury hun oordeel binnen no-time aan de hand van uitgestoken armen. Eerlijk, snel en hard. Eén winnaar en één verliezer. Maar niets is minder waar. Winst op links, betekende respect op rechts en vice versa. Dank aan de judges Break: Bo, Oniz en Little King en judges Hiphop: Hassini, Yordana en Dimension.

Winnaars
Onder luid gejuich van de dansers werd iedere ronde intenser met betere moves en langere runs. Na de judgedemo’s was het tijd voor de allerlaatste battle. De finale. Met elk drie runs wisten breakdancer Levi Rapaport en hiphopper Gio Giorgo Prijor zich het langst staande te houden en zijn daarmee uitgeroepen tot winnaars van de Adult Battles. Het was een dag vol respect, veel warmte en een gedeelde passie, we kijken erg uit naar de volgende keer op 26 mei!

ToBe Dans bedankt Brandstof voor het openstellen van Brandstof.

Top