Home / Evenement / OPEN AVOND JEUGDTHEATERSCHOOL DORDRECHT IN HET ENERGIEHUIS

OPEN AVOND JEUGDTHEATERSCHOOL DORDRECHT IN HET ENERGIEHUIS

Wil je acteren, zingen en dansen? Kom dan naar de open avond van Jeugdtheaterschool Dordrecht (JTSD) op vrijdag 19 september. Voor iedereen van 4 t/m 20 jaar zijn er die avond vanaf 18.30 uur open lessen in het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht.

Loop tussen 18.30 en 20.30 uur het Energiehuis binnen en ontdek wat er bij de jeugdtheaterschool van ToBe te beleven is. Je kunt meedoen met de open lessen zang, dans en spel. JTSD-medewerkers zijn aanwezig om al je theatervragen te beantwoorden. Van te voren aanmelden hoeft niet.

Veel te beleven
De jeugdtheaterschool is dé plek om je talent te ontwikkelen en veel plezier te hebben. Samen met je groep bezoek je theatervoorstellingen. Daarnaast kun je zelf meespelen in een voorstelling, optreden tijdens de open podia en meedoen aan uitwisselingen met andere jeugdtheaterscholen. Het seizoen sluit je feestelijk af met presentaties op Festival Hoogspanning in de theaterzaal van het Energiehuis. Kijk op www.jtsd.nl voor informatie over Jeugdtheaterschool Dordrecht.

Nieuw: Stand Up en Kleutertheater
Nieuw is de Studioklas Stand Up 14+ (dinsdagavond), voor jongeren met een eigenzinnige kijk op de wereld. Kleuters van 4 en 5 jaar kunnen voortaan ook spelenderwijs kennismaken met theater in de nieuwe cursus Kleutertheater (dinsdag en woensdag). Voor kinderen is er een speciaal Kinder Open Huis op zaterdag 13 september in het Energiehuis. Kijk op www.tobe.nl voor meer informatie.

Voorstelling
Momenteel worden er bij JTSD scripts geschreven voor splinternieuwe theatervoorstellingen. In december spelen de ervaren leerlingen van het Theaterlab een kerstvoorstelling. De getalenteerde Productieleerlingen spelen twee grote voorstellingen in maart en april. Op 4 en 5 mei brengen we lokale, Dordtse verhalen uit de tweede Wereldoorlog tot leven met Theater Na de Dam en eind mei speelt de Jeugdproductie een voorstelling op een bijzondere locatie in Dordrecht.

Contact
Kijk voor meer informatie op www.jtsd.nl. De jeugdtheaterschool is te bereiken via jtsd@tobe.nl of van dinsdag tot en met vrijdag via het algemene telefoonnummer van ToBe cultuurcentrum 078-6133144.

Theater 18+
Voor iedereen vanaf 18 jaar heeft ToBe ook theatercursussen. ToBe biedt het hele seizoen de Basistraining Acteren aan. Wil je je spelervaring verder ontwikkelen of juist iets nieuws proberen? Dat kan! Vanaf oktober starten de cursussen Kleinkunst en Vervolgcursus Acteren. Komend seizoen meespelen in Theatergroep Zilver (55+) kan ook.

Top