Home / Evenement / KINDER OPEN HUIS TOBE DRECHTSTEDEN OP 13 SEPTEMBER

KINDER OPEN HUIS TOBE DRECHTSTEDEN OP 13 SEPTEMBER

Ben jij tussen de 0 en 12 jaar en wil je een keer dansen, tekenen, boetseren, mode, muziek maken of acteren? Dan ben jij bij ToBe aan het juiste adres. Ontdek jouw talent in één van de meedoelessen tijdens het Kinder Open Huis op zaterdag 13 september van 10.30 – 15.30 uur. Locatie is het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht. Je bent van harte welkom om gewoon binnen te lopen en mee te doen!

Sing-In
Het Kinder Open Huis start om 10.30 uur met een Sing-In, een muzikaal feestje voor kinderen vanaf 4 maanden tot en met 4 jaar. Beleef samen met papa, mama, opa of oma een actief muzikaal uurtje, waarbij grotendeels bekend repertoire wordt gezongen. Kom en doe lekker mee, van te voren aanmelden is niet nodig.

Programma
Na de Sing-In, vanaf 11.30 uur is er een meedoeles Peuterdans. Om 11.30 uur kun je ook informatie krijgen over de kindercursussen Muziek op Schoot en Muziek voor Peuters. Om 12.00 uur is er een gratis peuter en kleuter muzieklunch. Tussen 12.00-15.00 uur zijn er achtereenvolgens meedoelessen Kleuter- en kinderdans, Theater, Kleuter- en kinderballet, Hiphop, Muzikaal Prentenboek, Strijkbeesten, Gitaar-, Dwarsfluit en Vioolklas, Kies Een Instrument, De Wereld Rondom Trommelen, Popschool, nogmaals Theater, Kunst & Design, Breakdance, Modern Jazz en Musicaldans. Kijk voor meer informatie en de exacte tijden op www.tobe.nl.

Top