Home / Evenement / Open Dag ‘Dit is ToBe in de Drechtsteden

Open Dag ‘Dit is ToBe in de Drechtsteden

Op zondag 25 mei ben je welkom bij ToBe cultuurcentrum in het Energiehuis, Noordendijk 148 te Dordrecht. Kom kijken, luisteren, proeven, genieten en doe mee! Ervaar wat ToBe te bieden heeft, dit is ToBe! De open dag begint om 12.00 uur.

In alle zalen en gangen van het Energiehuis (Noordendijk 148, Dordrecht) is iets te doen. Er treden bandjes, orkesten en koren op, je kunt meespelen in een cartoon of deelnemen aan workshops dans, kunst & design, muziek en theater, nummers mixen als een echte dj, glasbewerken of een popliedje schrijven. Alles wat je al eens wilde uitproberen kun je vandaag doen bij ToBe. Stel bij Advies op Maat je eigen creatieve cursusagenda samen voor het komende seizoen. Informeer voor (kinder)feestjes, teambuilding en trainingen bij Businessclass. En laat tijdens ?Dit is ToBe? een ballon op met jouw ToBe-wens en maak kans op een gratis cursus.

Uitreiking Wil Stevens Beurs
Tijdens Dit is ToBe wordt de winnaar van de Wil Stevens Beurs bekend gemaakt. Wie van de genomineerde ToBe-cursisten wint deze startbeurs voor talentontwikkeling? Spannend! De uitreiking is open voor publiek, zorg dat je erbij bent.

Muziekstroom
Muziekstroom, het podium voor klassieke muziek, wereldmuziek en jazz, programmeert sinds het begin van dit seizoen in Ketel 1. Tijdens deze open dag presenteren zij het nieuwe boekje met het programma voor 2014-2015.

Feest 19.30-22.30 uur
?s Avonds is het feest in Ketel 1 en jij bent uitgenodigd! We beginnen de avond met een optreden van het succesvolle singer-songwriterduo 2B en sluiten af met een knallend dansfeest.

Programmakrant
Op de dag zelf delen we een programmakrant uit met daarin een overzicht wat er die dag allemaal te beleven valt en in het kort onze cursussen die na de zomervakantie weer starten. Deze informatie is nu al te vinden op onze website www.tobe.nl

image

Top