Home / Evenement / Jeugdvoorstelling Repelsteeltje in Molen Kyck over den Dyck

Jeugdvoorstelling Repelsteeltje in Molen Kyck over den Dyck

door Jeugdtheaterschool Dordrecht

De molen Kyck over den Dyck, naast het Energiehuis, is zondag 25 mei het decor van de voorstelling Repelsteeltje. Leerlingen van Jeugdtheaterschool Dordrecht (JTSD) spelen die dag om 11.30, 14.00 en 16.00 uur een onalledaagse bewerking van het bekende sprookje.

Repelsteeltje is een sprookjesachtige, spannende voorstelling over een koppige koning, een mooie meisje en een slimme molenaar. Ze raken verwikkeld in een verhaal vol misverstanden, geheimen en raadsels. Wie is toch dat rare mannetje met die bochel die het koningskind komt halen? ?Niemand weet, niemand weet dat ik…pompompom…heet!?

De spelers van Repelsteeltje volgen al een paar jaar lessen bij JTSD. Zij zijn geselecteerd om deel te nemen aan de Jeugdproductie, een project van de jeugdtheaterschool waarbij jaarlijks een voorstelling op een bijzonder locatie wordt gemaakt. De Jeugdproductieleerlingen doen met dit project speelervaring op en krijgen de kans hun spel-, zang- en danstalent verder te ontwikkelen. Spelers: Uma Aarsbergen, Rosa Arkesteijn , Joëlle ten Berge, Yara Brasser, Rosie Korteland, Linde Kromeich, Emma Luiten, Amber Luka Vis, Inanna de Visser, Isabel van der Werf en Yentl van Wouwe.

De voorstelling is voor iedereen vanaf 6 jaar toegankelijk. Voor aanvang van de voorstelling wordt er verzamelt in het Energiehuis, Noordendijk 148. Vanuit daar loopt het publiek gezamenlijk naar Molen Kyck over den Dyck. Kaarten voor de voorstelling kosten ?6,- (?4,- voor jeugd t/m 20 jaar) en zijn te koop via www.jtsd.nl of aan de kassa van het Energiehuis (di t/m zo 16.00-20.30 uur of een uur voor aanvang van de voorstelling).

Top