Home / Evenement / Opening expositie ‘VAN ROTZOOI TOT PAREL’ 2 maart, 15.00 uur

Opening expositie ‘VAN ROTZOOI TOT PAREL’ 2 maart, 15.00 uur

basisschoolkinderen laten prachtige van “rotzooi” gemaakte kunstwerken zien

Ruim 150 basisschoolkinderen laten prachtige van “rotzooi” gemaakte kunstwerken zien van 2 maart t/m  1 april in het Oude Raadhuis, Burgemeester de Bruïnelaan 45 in Zwijndrecht. Al deze kunstwerken zijn gemaakt in het thema duurzaamheid en hergebruik. De opening is op 2 maart om 15.00 uur.

Toppie coach
De gemeente Zwijndrecht wil kinderen al jong vertrouwd maken met sport en cultuur. Toppie organiseert sportieve en culturele activiteiten voor kinderen uit het basisonderwijs in Zwijndrecht. Team Toppie bestaat uit sport- en kunstcoaches. De kunstcoach is in dienst bij ToBe cultuurcentrum.

Opening expositie op 2 maart 15.00 uur
Deze 150 kinderen hebben deelgenomen aan de Toppie Cultuur workshops van het kinderatelier zoals Kunst uit de Afvalbak, Mode uit de Afvalbak en Wereldshirt in Zwijndrecht. Met deze workshops worden de kinderen bewuster van het afval en restmateriaal waar wij mee te maken hebben. De kinderen hebben de fantasie en creativiteit goed gebruikt en van deze rotzooi prachtige parels gemaakt! Kom naar de opening op 2 maart om 15.00 uur. De expositie is te bekijken op woensdag tot en met vrijdag van 13.30 – 16.30 uur.
Ben je tussen de 6 en 12 jaar? Dan maak je kans op een creatieve workshop voor jou samen met vijf vriendjes/ vriendinnetjes. De prijsuitreiking is om vrijdag 1 april om 16.00 uur. Kijk op www.toppiecoach.nl voor meer informatie.

Top