Home / Evenement / Probeer verschillende dansstijlen uit tijdens All You Can Dance

Probeer verschillende dansstijlen uit tijdens All You Can Dance

Tijdens het ToBe-evenement All You Can Dance kun je verschillende dansstijlen uitproberen op één dag. Zondag 3 april zijn er workshops (Kleuter)hiphop, Waacking, Moderne Dans, Breakdance, Fusion Bellydance en workshops geïnspireerd op de Disneyhit Frozen. All You Can Dance (AYCD) vindt plaats in het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht.

Voor alle leeftijden zijn er tijdens AYCD dansworkshops variërend in prijs van maar € 5,- tot en met € 10,-. Via www.tobe.nl/allyoucandance zijn de kaarten per workshop te koop, zo stel je je eigen dansmenu samen.

Speciale gastdocenten
Tijdens All You Can Dance geven een aantal bijzondere gastdocenten workshops bij ToBe. De Israëlische danseres Adi Amit geeft Moderne Dans voor verschillende leeftijden. Adi is afgestudeerd aan Codarts Dansacademie Rotterdam. Na haar opleiding danste ze bij gezelschappen in Israël, Zweden en Denemarken. Sinds 2012 danst ze bij Conny Janssen Danst. Indirah Tauwnaar, oprichter van dansschool Future in Dance, geeft workshops Waacking. Dit is een funky dansstijl die is ontstaan in het disco scène van Los Angeles in de jaren ’70. Hiphoppers Ryan Rademakers en Jeroen Meijer van Cloud Nine geven samen een korte showcase met aansluitend een workshop.

Frozen
Voor kinderen van 2 tot en met 6 jaar zijn er workshop geïnspireerd op de Disneyfilm Frozen. Van 10.00 tot  10.45 uur kunnen peuters van 2 en 3 jaar dansen als de vrolijke sneeuwpop Olaf. Van 11.00 tot 12.00 uur komt Elsa bij ToBe op bezoek en kunnen kinderen van 4 tot en met 6 jaar met haar dansen!

Deelnemen
Koop per workshop een kaartje en stel zo je eigen AYCD-menu samen via www.tobe.nl/allyoucandance . Kaarten kopen aan de kassa van het Energiehuis kan ook, dit kost € 1,-  extra. Het is raadzaam kaarten van te voren te kopen in verband met het beperkte aantal plaatsen per workshop. Let bij het kopen van de kaarten goed op de leeftijd en de tijd die vermeld staat bij de workshop. Kaarten die gekocht zijn worden niet meer geruild.

Top