Home / Evenement / Rond Uit Dordrecht Fietsvierdaagse

Rond Uit Dordrecht Fietsvierdaagse

Van dinsdag 4 juni 2019 tot en met vrijdag 7 juni 2019, van 09:00 tot 18:00 uur.

Van dinsdag 4 juni tot en met vrijdag 7 juni 2019 is alweer de zevende fietsvierdaagse. De receptie is open vanaf 8.30 tot 18.00 uur. Starten kan vanaf 9.00 tot 11.30 (na 9.00 is het rustiger en veiliger op de weg). Er is ook een uitgebreid avondprogramma. Er zijn mooie routes uitgezet.

Houdt u ervan om samen met anderen fietstochten te maken?
Dan is de Fietsvierdaagse ‘Rond Uit Dordrecht’ iets voor u! Dit is een unieke kans om de regio Drechtsteden, gelegen aan de zuidrand van de Randstad, te ontdekken. Deze regio bestaat niet alleen uit stedelijk gebied, maar ook uit prachtige natuurgebieden.

De stad Dordrecht is het centrum van de regio, met daaromheen een aantal kleinere gemeenten en natuurgebieden.

U kunt afwisselend genieten van natuur én cultuur. Denk bijvoorbeeld aan de molens van Kinderdijk, verschillende musea, maar ook aan de Biesbosch.

U kunt elke dag kiezen of u 30, 50 of 80 km wilt fietsen. Naast het fietsen van de routes kunnen deelnemers verschillende activiteiten gratis of met korting bezoeken.

Gedurende de hele week is de Waterbus voor de deelnemers gratis te gebruiken.

Tot 15 mei is het tarief € 18,- per persoon, daarna € 21,- .
€ 8,–  Daginschrijving, kan alleen op de dag zelf worden geregeld.
€ 3,–  korting, voor NTFU-leden, leden van de Fietsersbond en bezitters van een vrijwilligerspas van het Vrijwilligershuis Drechtsteden
Kinderen gratis tot 12 jaar.

Vanuit de startlocatie, het Riwal Hoogwerkersstadion, Krommedijk 210 verkent u de regio elke dag in een andere windrichting. Meer informatie en inschrijven www.ronduitdordrecht.nl

Contactinformatie: 
Locatie:
startlocatie: het Riwal Hoogwerkersstadion, Krommedijk 210
Organisator:
Rond Uit Dordrecht
Website:
www.ronduitdordrecht.nl

Top