Home / Overige / Taxi Geleen Sittard

Taxi Geleen Sittard

Snel een taxi nodig voor Sittard-Geleen en omgeving?

Snel een taxi nodig voor Sittard-Geleen en omgeving?
+31(0)6-18622390
 
Taxi Geleen Sittard
 
24/7
Onze chauffeurs staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar. U kunt dus altijd op ons vertrouwen!
 
100% Klantentevredenheid
Wij streven bij elke rit weer naar 100% klantentevredenheid.
 
Taxivervoer met altijd de beste prijzen
Bij Taxi Geleen Sittard bent u ook altijd verzekerd van de meest voordelige en scherpe prijzen.
over ons
Een jong en sterk groeiend taxibedrijf, gevestigd in Geleen. Samen met een hecht team van bevlogen taxichauffeurs staan wij 24/7 garant voor betrouwbaar vervoer in comfortabele setting.

Taxi Geleen Sittard is een vertrouwde naam in Geleen en omstreken. We staan bekend als een betrouwbare partner op het gebied van personenvervoer en chauffeursdiensten.

Met Taxi Geleen Sittard gaat u voor zekerheid. De zekerheid van professioneel en comfortabel taxivervoer door gekwalificeerde chauffeurs.
Waar kunnen we u mee van dienst zijn?
Heeft u vragen, suggesties of een klacht, laat het ons dan weten, Wij hebben onze klanten hoog in het vaandel. Onze collega`s zitten klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden.
Taxi Geleen Sittard
Spreeuwenstraat 32, 6165 BB Geleen
Kvk Nr: 59288612
Telefoonnummer: 06 18622390
Email: Info@taxigeleensittard.nl
Airport taxi

Als u op vakantie gaat wilt u hier ook zorgeloos van genieten. Laat uw vakantie eerder beginnen en reserveer een taxi naar het vliegveld. Geen gesjouw met de koffers, geen gestress bij het zoeken van een parkeerplek en geen gedoe met het openbaar vervoer. Het grootste voordeel van luchthavenvervoer door Taxi Sittard Geleen is dat wij niet combineren. U reist dan ook altijd direct naar en van de luchthaven. Hierbij hanteren wij geen belemmerende spelregels. Wij zet u pal voor de deur af en help u uiteraard met alle bagage.
http://www.taxigeleensittard.nl/

 

Top