Home / werk / Taxi geleen sittard born maastricht

Taxi geleen sittard born maastricht

Taxi
U VRAAGT, WIJ RIJDEN

Dag en nacht staan onze goed opgeleide chauffeurs klaar om u veilig naar uw bestemming te vervoeren. Onze taxicentrale, is volledig uitgerust met een datacommunicatiesysteem. Dit laat ons toe een zeer snelle en efficiënte communicatie te voeren, tussen de centrale en taxi’s. Resultaat: minimale wachttijden.

Naast het conventionele taxivervoer, kan u bij ons ook steeds terecht voor bv. verre verplaatsingen, shuttleservice of luchthavenvervoer. Wij garanderen u: 24 uur per dag bereikbaarheid, stipte dienstverlening, verzorgd, beleefd en gediplomeerd personeel & steeds goed verzorgde en onderhouden auto’s.

http://www.bti-tax.nl/

Airport
WIJ ZORGEN VOOR HET BEGIN EN HET EINDE VAN UW TRIP
Naast het aanbieden van de dagelijkse taxi ritten kunt u bij ons ook terecht voor uw airport taxi. Met veel plezier brengen wij u naar het airport van uw keuze in heel Europa. Daarbij is het mogelijk een breng- en haalservice te organiseren zodat wij u na het brengen ook kunnen ophalen op ieder gewenst tijdstip. Dit alles  bieden wij u tegen een zeer aantrekkelijke prijs aan.

Service, garantie en kwaliteit staan op de eerste plaats. Wij bieden u het nodige comfort om uw reis aangenaam te maken. Wij brengen en halen u en uw familie of meereizende vrienden in een rechtstreekse rit van bij u thuis naar de luchthaven en vice versa. U wordt bij de door u gewenste vertrekhal afgezet, of aankomsthal opgehaald.

Wij houden uw vlucht nauwlettend in de gaten. U bent verzekerd dat wij u op tijd wegbrengen.

Indien u de luchthaven niet kent zal de chauffeur graag even met u meegaan tot aan de incheck balie. Ook indien u wat ouder bent en moeite hebt met de bagage zullen wij u graag van dienst zijn. Deze service is gratis, het enige wat u moet doen is het even vragen, wij zullen u graag helpen.

Wij rijden naar alle luchthavens en steden in Europa zoals:
Maastricht-Aachen airport
Luik Guillemins/centrum/vliegveld
Aachen station/stad
Airport Eindhoven
Airport Düsseldorf
Airport  Köln/Bonn
Airport  Brussel/Zaventem
Brussel centrum/Gare midi
Luchthaven Charleroi
Luchthaven Amsterdam/Schiphol
Luchthaven Frankfurt
Luchthaven Weeze

Top