Home / Evenement / ToBe Sing-in

ToBe Sing-in

7 locaties in Drechtsteden, Hoeksche Waard, Ridderkerk en Barendrecht

ToBe organiseert van woensdag 6 februari tot en met  zaterdag 16 februari  Sing-ins op 7 verschillende locaties. Een Sing-in is een muzikaal feestje voor kinderen vanaf 4 maanden tot en met 3 jaar. Beleef samen met papa, mama, opa of oma een actief muzikaal uurtje. Je bent van harte welkom om een of meerdere locaties langs te komen. De Sing-in begint om 10.00 uur. Deelname is gratis. Van te voren aanmelden is niet nodig.

Een Sing-In is een muzikale laagdrempelige bijeenkomst waarbij grotendeels bekend repertoire wordt gezongen. Ouders, grootouders en verzorgers komen met jonge kinderen naar deze bijeenkomst om een uurtje muziekplezier te beleven. Vaak is de herinnering aan de liedjes weggezakt en wordt het geheugen opgefrist, waardoor de liedjes weer een plaats veroveren in het gezin.
Meer info vindt je op www.stichtingtobe.nl

De Sing-ins worden op de volgende locaties van ToBe gegeven om 10.00 uur:
woensdag 6 februari: De Lindenhoeve, Steenenstraat 24 in Oud-Beijerland
woensdag 6 februari:  Het Plein, Koningsplein 3 in Ridderkerk
vrijdag 8 februari:  Het Polderwiel, Dudokerf 58 in Dordrecht
zaterdag 9 februari:  De Munt, Munt 5 in Dordrecht
dinsdag 12 februari:  Nederburgh, Duivenvoorde 211-A in Zwijndrecht
woensdag 13 februari  Bibliotheek, Markt 2 in Papendrecht
zaterdag 16 februari:  De Baerne, Buitenlandse Baan 1 in Barendrecht

2013  HET JAAR VAN MUZIEK EN HET JONGE KIND
2013 is het 100e geboortejaar van Annie Langelaar. Zij heeft door middel van de Gehrels cursussen mede het vak schoolmuziek geïntroduceerd in Nederland. Later is ze ook muziek voor het jongere kind gaan geven. Dat is de reden voor het ?Jaar voor Muziek en het Jonge Kind? vindt Stichting Muziek op Schoot. Op de site van Muziek op Schoot is een uitgebreid verslag over Annie Langelaar te lezen. Info: www.muziekopschoot.org

Top