Home / Evenement / Zeilen en theater in de meivakantie

Zeilen en theater in de meivakantie

Vier meivakantie in Friesland met zeil- en theaterlessen. Jeugdtheaterschool Dordrecht (ToBe) organiseert samen met zeilschool Prego het TheaterAvontuur voor kinderen (8-12 jaar) van dinsdag 5 mei tot en met vrijdag 8 mei 2015.

Samen met andere kinderen ga je op pad. Je zeilt, maakt theater en viert vakantie op het water. Met het schip vaar je elke dag naar een andere plek. Zo ontdek je Friesland en word je iedere dag ergens anders wakker. Naast intensief zeilen en theatermaken heb je ook tijd om vakantie te vieren. We gaan barbecueën op het dek, een kampvuur maken, een dorpje bekijken en lekker afkoelen tijdens een watergevecht.

Acteren en zeilen
Je krijgt acteerworkshops van docenten van Jeugdtheaterschool Dordrecht (ToBe cultuurcentrum). Met de instructeurs van Prego Zeilzwerven zeil je in een valk. Je hoeft geen ervaring te hebben met theater en zeilen. Meegaan op TheaterAvontuur kost € 275,- . De prijs is inclusief theaterworkshops, zeilinstructie, overnachtingen en maaltijden.

Voor informatie en om aan te melden ga je naar de website van Prego Zeilzwerven: www.zeilzwerven.nl.
Je kunt ook contact opnemen met Prego Zeilzwerven via prego@zeilzwerven.nl of 06-51589808.

TheaterAvontuur in de zomer
In de zomer is er ook TheaterAvontuur voor kinderen (8-12 jaar) en jongeren (13-18 jaar). Data kinderen: zondag 12 t/m vrijdag 17 juli én zondag 9 t/m vrijdag 14 augustus 2015. Data jongeren: zondag 19 t/m vrijdag 24 juli 2015. TheaterAvontuur in de zomer is €425,- per persoon. Kijk voor meer informatie op www.tobe.nl.

Top