Home / Evenement / ZOMERPARKDAG

ZOMERPARKDAG

Zomerparkdag 2012: Beleef bruisend Ambacht!
Wat is er Ambachtser dan de Zomerparkdag? Het is ieder jaar weer een dag waarop we vrijwilligers in het zonnetje zetten. Maar voor iedereen is het een dag om naar uit te kijken. En het is alweer bijna zover: op zaterdag 8 september 2012 is de tiende editie van dit zomerse spektakel.

Het belooft weer een feestelijke dag te worden. Met activiteiten en demonstraties van het Louwersplein tot in winkelcentrum De Schoof. De gezellige braderie en de kinderspeelgoedmarkt zijn vaste prik. Voor deze markt zijn regels opgesteld. En wie graag actief bezig is kan terecht bij het skate event, de scouting of de fietsroute langs het ?groen van toen?. Of ga terug in de tijd en maak de jubileumtour met oude brandweervoertuigen mee. Traditiegetrouw de dag waarop heel Hendrik-Ido-Ambacht vrijwilligers in het zonnetje zet: wat is er Ambachtser dan de Zomerparkdag? Voor iedereen een dag om naar uit te kijken.

Programma
En dit is nog maar een greep uit de activiteiten tijdens de Zomerparkdag. Het hele programma is te vinden in een flyer, die huis-aan-huis wordt verspreid in Hendrik-Ido-Ambacht.

Gemeentekramen
De gemeente is er met twee kramen. De traditionele gemeentekraam en nieuw dit jaar is de kraam van Wijk- en Buurtgericht Werken, die u in de buurt van het gemeentehuis vindt. Daar kunt u meedoen met de fotowedstrijd en een middagje de mobiele wijkbus en een budget van ? 500,- winnen om iets leuks te doen met uw straat. Wat zou u als eerste doen als u burgemeester was? Of laat u interviewen. Praat met de bewonersplatforms en wijkpartners en hoor wat zij allemaal doen voor en in uw wijk.

Vrijwilligers in ?t zonnetje
De Zomerdag is niet in de laatste plaats bedoeld om de vele vrijwilligers van Hendrik-Ido-Ambacht in het zonnetje te zetten. Er is dan ook speciale aandacht voor hun werk.

Organisatie
De Zomerparkdag wordt georganiseerd door de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht en participanten zoals Cascade, winkeliersvereniging De Schoof en Stichting ToBe. Heeft u vragen, bel dan tijdens kantooruren (078) 770 2681.

Top