Home / Media / Amateur spelers gezocht voor kerstvoorstelling

Amateur spelers gezocht voor kerstvoorstelling

Jeugdtheaterschool Dordrecht (ToBe) en Kunstmin zoeken amateur spelers, volwassenen en kinderen van 8 t/m 14 jaar, voor de kerstvoorstelling De Rattenvanger van Hamelen. Repetities vinden plaats vanaf half november tot vlak voor Kerst. Aanmelden kan tot en met maandag 31 oktober via programmering@kunstmin.nl .

Na tien succesvolle voorstellingen van Scrooge brengt Schouwburg Kunstmin dit jaar opnieuw een eigen kerstproductie, samen met professionals en amateurs. De Rattenvanger van Hamelen wordt een vrolijke, muzikale familievoorstelling met ook dit jaar acteur John Buijsman (onder andere Dr. Doolittle in de serie ‘Loenatik’) in de hoofdrol. De voorstelling wordt een hedendaagse bewerking van het klassieke sprookje. De muziek wordt avontuurlijk en is speciaal voor de voorstelling gecomponeerd. De rollen in de voorstelling worden vertolkt door studenten van Codarts Rotterdam. De regie is, net als vorig jaar, in handen van regisseur Carola Arons.

Deelnemers
Voor de voorstelling zoeken ToBe en Kunsmin spelers die minstens drie voorstellingen of try-outs kunnen meespelen, liever meer. Volwassenen en kinderen/jongeren van 8 tot en met 14 jaar kunnen zich aanmelden. Deelnemers met zangtalent zijn ook welkom.

Aanmelden
Wil jij graag deel uitmaken van deze bijzondere kerstproductie? Wil je misschien zelfs met je hele gezin meedoen? Meld je dan aan via programmering@kunstmin.nl onder vermelding van je naam en leeftijd. Aanmelden kan tot en met maandag 31 oktober.

Repetitiedata
Zaterdag 12 november
Zaterdag 26 november
Zaterdag 10 december
Zaterdag 17 december + optreden op de Kerstmarkt!
Van zondag 18 december t/m donderdag 22 december wordt de voorstelling gemonteerd en is een grote beschikbaarheid dus gewenst. We houden zo veel mogelijk rekening met schooltijden en JTSD-lestijden.

Voorstellingsdata
Vrijdag 23 december 20.00 uur try-out
Zaterdag 24 december 20.00 uur try-out
Maandag 26 december 15.00 uur première
Dinsdag 27 december 15.00 uur en 20.00 uur
Woensdag 28 december 15.00 uur en 20.00 uur
Donderdag 29 december 15.00 en 20.00 uur
Vrijdag 30 december 15.00 uur

Top