Home / Media / Jeugdtheaterschool Dordrecht start nieuw seizoen

Jeugdtheaterschool Dordrecht start nieuw seizoen

Wil je graag acteren, dansen en zingen? Bij Jeugdtheaterschool Dordrecht (ToBe) kan het allemaal! Vanaf woensdag 28 september starten de lessen weer in het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht. Een proefles volgen is altijd mogelijk.

Iedereen van 4 tot en met 20 jaar kan bij Jeugdtheaterschool Dordrecht (JTSD) acteren, dansen en zingen. Dé plek om plezier te maken en je talent te ontwikkelen. Al vanaf 4 jaar kun je wekelijks drie kwartier spelenderwijs theater maken bij Kleutertheater. Vanaf 8 jaar krijg je ook zang- en dansles naast je acteerles. Je ontdekt in de lessen je eigen verbeeldingskracht en stijl en ontwikkelt spel-, dans- en zangtechniek. Er zijn lessen op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Meedoen
Kinderen en jongeren die een proefles willen volgen zijn welkom in de eerste lesweek, maar later instromen kan ook. Stuur een mail naar jtsd@tobe.nl met je naam, geboortedatum en de dag waarop je les wilt hebben. Kijk op www.tobe.nl voor het volledige cursusaanbod.

Vergroot je wereld, maak theater
JTSD organiseert naast de lessen allerlei activiteiten, zoals een Kinderkerstgala en voor jongeren een open podium en feestjes. Alle lesgroepen bezoeken een voorstelling in Schouwburg Kunstmin en het aan het einde van het seizoen speel je in theaterzaal Ketel 2 de eindpresentatie van jouw groep tijdens Festival Hoogspanning. Met Kerst is er weer een Productie in samenwerking met Kunstmin, ook doet JTSD mee aan het landelijke project Theater Na de Dam en de leerlingen van de (Jeugd)producties en Theaterlabs staan in het voorjaar weer te stralen in eigen voorstellingen.

Top