Home / Media / Concert voor Ukkepuk in het Energiehuis

Concert voor Ukkepuk in het Energiehuis

Voor de allerkleinsten is er op zondag 29 januari van 10.30 tot 11.30 uur Concert voor Ukkepuk in het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht. Dit is een concert met live kinderliedjes en licht klassieke muziek voor kinderen van 0 tot en met 5 jaar. Entree voor kinderen tot en met 7 jaar is gratis.

Tijdens Concert voor Ukkepuk kunnen dreumesen, peuters en kleuters samen met hun (groot)ouder(s) in een educatieve setting genieten van live muziek en contact maken met de muzikanten. Je kunt ze zelfs aanraken! Er is veel te horen en te zien. Iedereen kan meedoen door te klappen, zingen en bewegen, terwijl de kleintjes op schoot zitten bij mama of papa. Kaartjes kosten € 6,- , toegang voor kinderen van 0 tot en met 7 jaar is gratis. Let op! De gratis kaartjes moeten ook worden besteld, dit is kosteloos. Kaarten bestellen kan via www.tobe.nl/agenda of aan de kassa van het Energiehuis (alleen pinnen).

Is-Dit-Wat-Voor-Jou-week
Concert voor Ukkepuk vormt de afsluiting van de Is-Dit-Wat-Voor-Jou-week van ToBe cultuurcentrum. Van maandag 23 tot en met zaterdag 28 januari zijn gratis open lessen Dans, Kunst & Design, Muziek en Theater voor kinderen, jongeren en volwassenen. Wil je dus graag “iets” doen, maar weet je nog niet precies “wat”? Volg dan een gratis proefles.

Top