Home / Media / Kom van 23 t/m 28 januari naar de is-dit-wat-voor-jou-week bij ToBe

Kom van 23 t/m 28 januari naar de is-dit-wat-voor-jou-week bij ToBe

Wil je in het nieuwe jaar ‘iets’ doen op het gebied van Muziek, Theater, Dans of Kunst & Design, maar weet je nog niet precies wat? Kom dan van maandag 23 januari tot en met zaterdag 28 januari naar de Is-dit-wat-voor-jou-week bij ToBe cultuurcentrum in Dordrecht, Papendrecht en Ridderkerk. Tijdens deze week ben je van harte welkom om te komen kijken of aan een les mee te doen. De lessen zijn gratis, maar meld je vooraf wel aan via de website.

Lesrooster per dag en locatie
Op www.tobe.nl vind je het rooster per dag en per locatie. De open lesweek vindt namelijk plaats op drie ToBe locaties: Het Energiehuis in Dordrecht, De Viermaster in Papendrecht en Het Plein in Ridderkerk. Bekijk het rooster en kies je open les op een dag en tijdstip dat jou het beste uitkomt en kom zelf ervaren hoe de les is! Om een inschatting te kunnen maken van het aantal (extra) deelnemers per les vinden wij het fijn als je je van te voren aanmeldt. Je kunt je aanmelden via www.tobe.nl.

Muziek
Vanaf 7 maanden kun je al een muziekcursus volgen bij ToBe! De cursussen Muziek voor Baby’s, Muziek op Schoot en Muziek voor Peuters zijn samen met een (groot)ouder. Je doet muzikale spelletjes en leert bekende en nieuwe liedjes zingen. Als je wat ouder bent, kun je de cursus Muziek voor Kleuters uitproberen. Voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar zijn er de KEI (Kies Een Instrument) cursus en de InstrumentKlassen. Tijdens deze muziekcursussen maak je kennis met je favoriete muziekinstrument! Als je graag in een bandje wilt leren spelen, is er de Popschool 4Kids Kennismakingscursus. Voor jongeren vanaf 12 jaar zijn er nieuwe cursussen: Play a Song, KeyboardGroup en SingingGroup. Ook voor volwassenen heeft ToBe leuke en leerzame muziekcursussen. Kom bijvoorbeeld eens langs bij één van de koren of orkesten.

Theater
Wil je acteren zingen en dansen en ben je tussen de 4 en 20 jaar? Dan kun je terecht bij de Jeugdtheaterschool. Je begint in bij Kleutertheater (4-5 jaar) en kunt uiteindelijk doorgroeien tot aan de Productiegroep waar je een voorstelling maakt in een professioneel team! Ook voor volwassenen vanaf 21 jaar zijn er cursussen acteren.

Dans
Bij ToBe zijn er veel verschillende dansstijlen en cursussen mogelijk! Welke van de 37 kies jij? Van Hiphop tot Moderne Dans en van Fusion Bellydance tot Flamenco, voor verschillende leeftijden. Vanaf 2 jaar kun je al beginnen met Peuterdans en vanaf 4 jaar is er Kleuterdans en Kleuterballet. Dit cursusjaar zijn er ook nieuwe cursussen, waaronder Hiphop voor Kleuters, Showjazz en Moderne Dans voor volwassenen.

Kunst & Design
Ben je tussen de 6 en 16 jaar en ben je graag creatief bezig? Misschien is één van de Kunst & Design cursussen dan wat voor jou. Als je van tekenen houdt, kun je de cursussen Strip-games tekenen of Tekenen zonder Grenzen uitproberen. Houd je van fotografie? Kom dan naar Fotografie voor beginners.

Top