Home / werk / Dating

Dating

Chinese vrouwen zijn charmant

Door onze zeer zorgvuldige en persoonlijke bemiddeling vindt ruim 75 procent van de ingeschrevenen binnen een jaar een partner. Met onze zeer succesvolle relatiebemiddeling kunnen wij Door dus ook prima voor u fungeren als huwelijksbureau. Wanneer u zich bij ons aanmeldt, dan heeft u eerst een persoonlijk gesprek met een ons.

Het persoonlijk gesprek met uw ons!
Het eerste vertrouwelijke gesprek met uw ons duurt ca. twee uur. We praten over u, de partner die u zoekt en uw relatiewensen. Ook persoonlijke vragen komen aan bod. Samen met uw ons maakt u een profiel.

Hoe anders is dit bij Chinese vrouwen

Chinese vrouwen zijn charmant, intelligent, vaak hoog opgeleid… en toch vinden zij – meer dan Nederlandse vrouwen – een harmonieus gezinsleven belangrijker dan carrière. Veel Chinese vrouwen dromen van een toekomst waarin liefde en geborgenheid voorop staan en waarbij de zorg voor man en kinderen aan hen is toevertrouwd.

Wij helpen u om uw Chinese wederhelft te vinden

Uw zoektocht begint zodra u zich inschrijft op onze website en ons een e-mail stuurt. Wij gaan dan voor u op zoek naar Chinese dames waarvan wij denken dat die bij u passen. Zou u op onze website een dame gevonden hebben waarvan u zelf  Wij zorgen voor een selecte groep dames. denkt dat zij wel eens de ware zou kunnen zijn, dan kunt u ons ook een e-mail sturen. Wij brengen Europese mannen en Chinese dames samen. Door ons wordt U met zorg begeleid, zowel in China als ook in Nederland. Wij onderhouden contact met U als ook met de Chinese dame.Het allerbelangrijkste is wederzijds respect en een liefdevolle relatie. Persoonlijk contact tussen Nederland en China. Goede en eerlijke informatie.

Bestaan de vrouwen van deze profielen echt?

Wij hechten waarde aan onze reputatie en dat maakt dat we uiterst zorgvuldig te werk gaan. Wij zijn er dan ook honderd procent zeker van dat de vrouwen die in ons cliëntenbestand zitten inderdaad zijn wie ze zeggen dat ze zijn. We hebben zelf de persoons-, adres- en andere gegevens van deze vrouwen gecontroleerd voordat hun profielen op de website werden geplaatst. Ook staan we met hen in contact middels Skype.

http://huwelijksbureaucingru.nl/

Top