Home / Overige / Digitale enquête over de Waal voor inwoners

Digitale enquête over de Waal voor inwoners

Het gebied rondom de Waal kan beter en leuker. Dat vindt de gemeente en dat vinden ook organisaties en inwoners die hebben meegedacht over de toekomst van dit gebied. De gemeente wil graag de mening van meer inwoners weten en heeft daarvoor een digitale enquête ontwikkeld.

De gemeente is benieuwd of inwoners weleens in de buurt van De Waal komen, wat ze er doen en wat ze van de omgeving vinden. Deze vragen staan in de enquête die via bit.ly/EnqueteWaal in te vullen is. Deelnemers aan de enquête kunnen hun mening geven over de deelgebieden Achterambachtseweg, Dorpskern-Dorpsplein en Kerkstraat-Havenhoofd.

De 100e invuller wordt beloond met een etentje voor twee aan de Waal.

De Waal en omgeving (ook het oude dorpshart) is een karakteristiek stuk Hendrik-Ido-Ambacht waar de gemeente meer uit wil halen. Samen met organisaties en inwoners is bekeken hoe het gebied meer uitstraling kan krijgen, meer mogelijkheden voor wandelen, fietsen en waterrecreatie en hoe het oude centrum kan uitgroeien tot een echt dorpshart. Met de input van inwoners uit de enquête zal de gemeente haar visie op de Waal en omgeving verder ontwikkelen en een uitvoeringsprogramma opstellen.

Top