Home / Overige / Trouwe huurders!

Trouwe huurders!

Rhiant feliciteert trouwe huurders!

Rhiant feliciteert trouwe huurders!

 
Huurders die 25, 40 of 50 jaar bij Rhiant dezelfde woning huren, ontvangen voortaan een mooie bos bloemen. Ongeveer 20 huurders vieren jaarlijks een van deze jubilea. 

Omdat het project vandaag van start is gegaan, worden ook alle huurders bezocht die al langer dan 50 jaar in de woning wonen.

  

De eerste bos is vandaag door directeur-bestuurder Carlo Oostindie uitgereikt aan mevrouw Stiller uit de Willem de  Zwijgerstraat.

 
??Wat een leuke verrassing! Ik huur mijn woning al 60  jaar van Rhiant en dat hoop ik nog lang te doen??.

 
Mevrouw Stiller woont er met veel plezier. ??Ondanks mijn leeftijd wil ik nog niet verhuizen. Ik ben hier destijds komen wonen vanuit Baarn. Toen ik hier kwam wonen was De Schoof nog een voetbalveld. Ik heb de woningen in de omgeving gebouwd zien worden en Ambacht steeds groter zien worden.

Mijn 7 kinderen zijn in deze woning geboren ??. 

 
??Plezierig wonen in Hendrik-Ido-Ambacht wordt gemaakt door bewoners. Rhiant draagt hier slechts een steentje aan bij. Daarom vindt Rhiant het belangrijk dat trouwe huurders in het zonnetje worden gezet?, aldus Marjette Vos, coördinator Verhuur en Leefbaarheid bij Rhiant.

 
?Vandaag hebben wij 26 huurders bezocht en ook volgende week gaan wij nog langs bij huurders. De reacties van de huurders is zeer hartelijk. In totaal zullen wij dit jaar 56 huurders bezoeken?.
 

Top