Home / Media / HIA heeft een eigen App!

HIA heeft een eigen App!

De App is 27 februari in gebruik genomen…

App voor Hendrik-Ido-Ambacht

Hendrik-Ido-Ambacht heeft sinds donderdag 27 februari een eigen app: HIApp. De gratis HIApp biedt een agenda vol activiteiten, evenementen en (weg)werkzaamheden in Hendrik-Ido-Ambacht. Wethouder André Flach (communicatie) heeft de app officieel gelanceerd. De HIApp is geschikt voor tablets en smartphones en eenvoudig te downloaden in de appstore. 

Activiteiten en (weg)werkzaamheden

Wie Ambacht bezoekt, hier woont of werkt, heeft met de HIApp steeds een handig, compact en actueel zicht op wat er vandaag, morgen en de komende tijd te doen is in de gemeente én op welke locatie. Ook zijn alle wegwerkzaamheden er te vinden en andere algemene informatie over bijvoorbeeld winkels, horeca, onderwijs en bedrijven in Hendrik-Ido-Ambacht.

Eenvoudig activiteiten aanmelden

Alle verenigingen, stichtingen en organisaties die iets organiseren in Hendrik-Ido-Ambacht, kunnen hun activiteit laten opnemen in de HIApp. Dat kan via de evenementenkalender op deze site. Alle evenementen verschijnen dan automatisch in de app.

Ambacht Samen

De HIApp is een initiatief van de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht en kwam tot stand in samenwerking met stichting Ambacht Samen. Stichting Ambacht Samen beoogt Ambachters en Ambachtse initiatieven op een slimme manier met elkaar te verbinden. Zowel door persoonlijke netwerken als door een gratis digitaal platform: www.ambachtsamen.nl. Door het koppelen van informatie op deze site aan de app, kan een breed aanbod van activiteiten worden getoond.

Top