Home / Media / Samenwerken loont, actieplan lokale economie afgerond

Samenwerken loont, actieplan lokale economie afgerond

André Flach, wethouder economie, is blij met de samenwerking van winkeliers en ondernemers in de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht. In de afgelopen weken stond hij met het bestuur van de VAO en de detailhandelsraad stil bij de resultaten van de samenwerking tijdens deze collegeperiode. Tevreden werd vastgesteld dat alle actiepunten uit het Actieplan lokale economie zijn afgerond. Dit actieplan werd in 2015 samen met VAO en detailhandelsraad opgesteld.

Enkele resultaten
De VAO heeft een ledengids gepresenteerd om inzicht te geven aan ondernemers en gemeente over wat er allemaal te koop is bij onze lokale ondernemers. Daarnaast vindt in oktober een Bedrijvenbeurs plaats. Bij de Reeweg is de in- en uitrit aangepakt en wordt binnenkort een blauwe zone aangebracht. Er is meer aandacht voor duurzaamheid en de veiligheid op de bedrijventerreinen is verder verbeterd. Gemeente, ondernemers en winkeliers weten elkaar steeds meer te vinden.

Is er nu niets meer te verbeteren?
Uiteraard is altijd ruimte voor verbetering en ontwikkeling. André Flach: “denk daarbij bijvoorbeeld aan de collectiviteit op bedrijventerreinen. Dit wordt één van de speerpunten van de nieuwe collegeperiode”.

Top