Home / Media / Hoeveel kost een E-Commerce Website?

Hoeveel kost een E-Commerce Website?

De kosten die erbij komen bij het opzetten van een webshop

Dit is een vraag die veel bedrijven onsstellen, aangezien mensen gewoon niet de kosten kennen in verband met het opzetten van een website, ontwerpen, aanpassen, testen en geolied te laten lopen.

Een website maken hangt af van de voltooingen van de volgende fasen/processen :

• planning en onderzoek

• het opzetten van een korte beschrijving en specs betreffende de omvang/map van de site

• het verkrijgen van het ontwerp van de site inclusief een goede kopie

• het plaatsen van de items/producten op de website (foto’s etc.)

• het instellen van betalingsopties (IDEAL/Paypal etc.)

• de site laten testen

• lancering

• updates/wijzigingen

Zoals u kunt zien is er nogal wat gemoeid methet opzetten van een website, zeker als u wilt dat de site goed en soepel is ingesteld. Bezoekers hekelen het om een nieuwe site te bezoeken die er weliswaar goed uitziet, maar waarop functies niet werken, er spelfouten worden gemaakt, foto’s niet laden, betalingen niet doorgezet worden etc. 

Een groot deel van deze issueskunnen worden opgelost in de testfase zodra de site is opgezet – en net als met alle goede dingen, kan alles een beetje tijd in beslag nemen indien u wilt het goed wilt doen.

Het is altijd aan te raden om een ​​site goedingesteld te krijgen, in tegenstelling tot een overhaast klusje dat kan worden opgeschort voor andere doeleinden op een later tijdstip – omdat het niet echt positief uitwerkt voor uw merk en kan tevens schade toebrengen aan klantenbinding op de lange termijn.

Een ander punt dat de kosten van de websitebeïnvloedt is het aantal pagina’s die worden gemaakt; aangezien dit meer werk oplevert en over het algemeen de kosten verhoogt.

E-commerce websites kunnen al worden gemaaktvoor slechts 500 euro, echter zoals hierboven beschreven; als u een site op wilt zetten kunt u dit het beste meteen goed doen en zodoende loont het om wellicht een beetje meer te betalen. Een redelijke prijs zou zijn 5000 euro of hoger voor zakelijke en professionele websites.

Het wordt altijd aangeraden om met een ​​paarverschillende websiteontwerpers te praten om ideeën en mogelijkheden te verzamelen. Het vergelijken van verschillende (ontwerp)opties en prijzen is altijd een goede zaak en in zekere zin is dit ook de reden dat prijsvergelijking sites erg populair zijn tegenwoordig.

Nieuwebsitelatenmaken.nl biedt een kostelozeservice aan voor bedrijven en particulieren door te helpen gratis offertes en advies te verstrekken van lokale websiteontwerpers.

Bezoek onze kring van experts eens voor een gratis envrijblijvende prijsopgave op Nieuwewebsitelatenmaken.nl
 

Top