Home / Media / In deze wijk maken wijkbewoners gebruik van Nextdoor!

In deze wijk maken wijkbewoners gebruik van Nextdoor!

Om dit te laten zien, geeft de burgemeester de aftrap voor het plaatsen van Nextdoor borden. U bent van harte welkom om bij deze aftrap aanwezig te zijn op maandag 6 maart om 15.00 uur in de Raadszaal van het gemeentehuis.

Nextdoor
Nextdoor is een gratis app die gebruikt wordt om het contact tussen buurtbewoners makkelijker te maken. Op dit moment kent Hendrik-Ido-Ambacht ruim 1900 nextdoor gebruikers. Nextdoor is een uitstekend middel om informatie met je buurtgenoten uit te wisselen. Dringende waarschuwingen kunnen met elkaar gedeeld worden, maar er kan ook hulp aan elkaar worden gevraagd. De gemeente ziet grote meerwaarde in de app, omdat het cohesie in de wijk bevordert.

De aftrap
Op maandag 6 maart om 15.00 uur in de Raadszaal van het gemeentehuis vindt het officiële persmoment plaats waarin de burgemeester de aftrap zal geven voor het plaatsen van Nextdoor borden in onze gemeente. We gaan op dat moment ook live met de pilot ‘instantieaccounts van Nextdoor’, een samenwerking tussen de gemeente, politie en buurtpreventie.

Het programma ziet er als volgt uit:

  • Opening burgemeester Heijkoop
  • Onthullen bord nextdoor
  • Praktijkervaringen nextdoor
  • Live gaan met pilot instantieaccounts nextdoor (presentatie door Tamar van de Paal van Nextdoor)

We zien u graag maandag 6 maart om 15.00 uur!

Top