Home / Media / Jeugdspeelpark ontvangt € 7500,- van Nationale-Nederlanden

Jeugdspeelpark ontvangt € 7500,- van Nationale-Nederlanden

Begin dit jaar heeft het Jeugdspeelpark een bedrag van € 7500,- mogen ontvangen van Stichting Wij en de Maatschappij. Nationale-Nederlanden heeft een eigen Goede Doelenfonds opgericht om goede doelen en maatschappelijke initiatieven te steunen. Het fonds ‘Wij & de Maatschappij’ is er voor de medewerkers van NN die persoonlijk betrokken zijn bij een maatschappelijk initiatie.

Eén van deze medewerkers, Marina Nugteren, is een betrokken vrijwilliger bij het Jeugdspeelpark en zij wilde graag een steuntje in de rug geven voor een lang gekoesterde droom van het JSP, een multifunctionele blokhut. Dit mede in het licht dat het Jeugdspeelpark 50 jaar bestaat en tevens dit jaar hun 5-jarig lustrum is van het nieuwe park. Deze mijlpalen zullen zeker worden gevierd. Wanneer is nog even een verrassing.

Zij heeft een aanvraag van het project bij Stichting Wij en de Maatschappij gedaan, waarin zij heeft uitgelegd waarom en waarvoor het Jeugdspeelpark de blokhut nodig heeft. Dat was een spannend moment. Als de organisatie de aanvraag zou goedkeuren, dan kon Marina het project presenteren aan haar collega’s, die dan mogen stemmen op het project. Hoe meer stemmen, hoe hoger het bedrag van de bijdrage tot een maximum van € 7500,-. De aanvraag werd goedgekeurd en toen was het afwachten hoeveel stemmen het Jeugdspeelpark zou krijgen. Marina kreeg een e-mail, waarin zij werd uitgenodigd om naar de uitreiking te komen. Geen idee wat het uiteindelijke bedrag was geworden, ging zij hier naar toe. Tot haar grote verrassing kreeg zij het maximale bedrag van € 7500,-op een cheque gepresenteerd.

Het bestuur van het Jeugdspeelpark is blij met dit geweldige bedrag en bedankt Marina Nugteren en Nationale-Nederlanden voor de kans om de droom van een multifunctionele blokhut te kunnen realiseren. Marc Rothmans, voorzitter van het Jeugdspeelpark, zegt “We zijn al een groot gedeelte op weg met de realisatie van onze blokhut, maar komen nog net iets te kort. Donaties zijn van harte welkom.”

Het Jeugdspeelpark heeft sinds 1 jaar de ANBI-status, wat een voordeel oplevert als u een donatie doet, zowel particulier als zakelijk. Wilt u een donatie doen, ga naar jeugdspeelpark.nl/donatie-blokhut.

Top