Home / werk / Kamsteeg aanneming en onderhoud

Kamsteeg aanneming en onderhoud

Nieuwbouw, verbouw & onderhoudswerkzaamheden

Kamsteeg is een professioneel en vernieuwend bedrijf in de bouwwereld. Wij hebben een eigentijdse visie over de manier waarop bouwprojecten ingevuld moeten worden en op welke wijze er met onze klanten omgaan moet worden. Door het intern vakkundig opleiden van ons personeel zorgen wij ervoor dat onze visie ook daadwerkelijk is terug te vinden in het eindresultaat.

Wij zijn gevestigd in Hendrik Ido Ambacht en werkzaam in de gehele Randstad. Kamsteeg is gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw en onderhoudswerkzaamheden van bestaande (bedrijfs)panden/woningen. In de praktijk komt dit erop neer dat wij ons bezig houden met woningaanpassingen, bedrijfspanduitbreidingen, dakkapellen, dakopbouwen en het creƫren van sanitaire voorzieningen..

Onze opdrachtgevers zijn naast particulieren ook vastgoedbeheerders, woningbouwverenigingen en verzekeraars. Naast het uitvoeren van werkzaamheden voor directe opdrachtgevers treden wij ook regelmatig op als onderaannemer bij grotere (bouw)projecten. Er zijn verschillende grote aannemers die hun keuze wat betreft het onderaannemerschap expliciet op Kamsteeg hebben laten vallen. Dit hebben wij uitsluitend te danken aan onze professionele werkwijze en eigentijdse visie.

Werkwijze
Kenmerkend voor de werkwijze van Kamsteeg is onze professionaliteit en klantgerichtheid. Ons bedrijf bestaat niet uit bouwvakkers, maar wij zijn een professionele organisatie die beschikt over goed materiaal, kennis en een flinke dosis ervaring. Kamsteeg weet waar de essentie van kwaliteit ligt en is in staat om dit uiteindelijk aan onze opdrachtgevers af te leveren.

Flexibiliteit vormt de basis in de relatie met onze opdrachtgevers. Onze flexibele instelling zorgt er in de praktijk voor dat onze opdrachtgevers nauwelijks hinder ervaren van onze (bouw)werkzaamheden en niet belemmerd worden in hun dagelijkse activiteiten/ werkzaamheden. De communicatie tussen Kamsteeg en de opdrachtgever wordt geheel door Kamsteeg verzorgd.

Wij zorgen als bedrijf niet alleen voor de uitvoering van projecten maar zijn ook belast met het bewaken van de kritische beheersfactoren ervan. Dit houdt in dat alle factoren die van invloed zijn op de planning, de kwaliteit en de kosten van een project nauwlettend en volgens een gestructureerd proces in de gaten gehouden worden.

Contact
Mocht u vragen hebben of een persoonlijk gesprek willen aanvragen dan kunt u te allen tijde en op een geheel vrijblijvende wijze contact met ons opnemen.

Kamsteeg Aanneming & Onderhoud
Steur 302
3344JJ Hendrik Ido Ambacht
The Netherlands

T: 06-45132661
I: www.kamsteegbouw.nl
E: info@kamsteegbouw.nl

Top