Home / Media / KINDERDAG BIJ TOBE IN DE VOORJAARSVAKANTIE

KINDERDAG BIJ TOBE IN DE VOORJAARSVAKANTIE

Niets te doen in de voorjaarsvakantie? Op donderdag 1 maart is er een leuke Kinderdag bij ToBe in het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht. Kinderen van 6 tot 12 jaar zijn dan van harte welkom voor leuke workshops Dans, Theater en Kunst & Design. Ook zijn er twee kleuterworkshops in de ochtend voor kinderen van 4 en 5 jaar.

Kinderdag 6 – 12 jaar
Er staan drie workshops op het programma. Bij de workshop Kunst & Design maak je een plattegrond vol verborgen plekken, in de dansworkshop leer je dansen als in een videoclip en tijdens de workshop Theater beleef je een spannend verhaal met helden en schurken. We starten om 11.00 uur en sluiten rond 14.30 uur de dag af met een korte eindpresentatie aan elkaar, aan ouders/verzorgers en andere fans.

Kleuterworkshops 4 – 5 jaar
De kleuterworkshops zijn van 9.30 tot 10.30 uur. Kleuters kunnen kiezen uit een workshop Theater of Kunst & Design. Tijdens de workshop Theater ben je piraat voor een dag en in de workshop Kunst & Design maak je een plattegrond vol verborgen plekken. Aan het einde van de workshop mag je jouw verborgen plek mee naar huis nemen!

Kaartverkoop
Een kaartje voor de Kinderdag met drie workshops kost € 10,- per kind. Een kaartje voor een kleuterworkshop kost € 5,- per kind. De kaartjes zijn te koop via www.tobe.nl/agenda en aan de kassa van het Energiehuis

Top