Home / Evenement / Kom naar de IS-KUNST&DESIGN-WAT-VOOR-JOU-WEEK bij ToBe cultuurcentrum

Kom naar de IS-KUNST&DESIGN-WAT-VOOR-JOU-WEEK bij ToBe cultuurcentrum

Wil je ‘iets’ doen op het gebied van Kunst & Design maar weet je nog niet precies WAT? Kom dan van maandag 14 september tot en met vrijdag 18 september naar de Is-KUNST&DESIGN-wat-voor-jou-week in het Energiehuis, Noordendijk 148, Dordrecht.

Tijdens deze week ben je van harte welkom om te kijken of een les mee te doen en er zo achter te komen welke les, dag, groep, docent of tijdstip het beste bij jou past. De lessen zijn gratis te volgen. Kijken is altijd mogelijk meedoen is afhankelijk van het aantal ingeschreven cursisten en beschikbare werkplekken.

Op www.tobe.nl/agenda staat per dag een rooster, zodat je precies weet welke les wanneer is. Van tevoren aanmelden is niet nodig.

Is-KUNST&DESIGN-wat-voor-jou?
ToBe heeft Kunst & Design cursussen voor alle leeftijden (vanaf twee jaar), voor beginners en gevorderden. Misschien is Beeldhouwen wel wat voor jou of ben je op zoek naar een leuke tekencursus voor je kind. Probeer het uit en laat je informeren/ adviseren door de medewerkers van ToBe.
Op het rooster staan deze week: Glasfusion, Keramiek, Portret & Model, Strip-games tekenen, Grafische ontwerp technieken, Schilderwerkplaats, Laat je handen wapperen, De taal van tekenen en schilderen, Beeldhouwen, Tekenen zonder grenzen, Kids computer lab, Fotografie werkplaats, Pottenbakken, Peuterkunst, Ruimtelijk werken, Schilderen naar eigen stijl en de Vooropleiding Kunstacademie.

Is KUNST&DESIGN, THEATER of MUZIEK wat voor jou?
Na de KUNST&DESIGN week volgen er nog twee weken waarin je kunt uitproberen of een cursus iets voor jou of je kind is. De Is-dit-wat-voor-jou-weken vinden plaats op verschillende ToBe locaties in Barendrecht, Dordrecht, Hoeksche Waard, Papendrecht, Ridderkerk en Zwijndrecht.

• Van 21 september tot en met 25 Is-THEATER-wat-voor-jou-week
• Van 28 september tot en met 3 oktober Is-MUZIEK-wat-voor-jou-week

Meer informatie is te vinden op www.tobe.nl/nieuws

Top