Home / Evenement / Kom naar de IS-THEATER-WAT-VOOR-JOU-WEEK bij ToBe cultuurcentrum

Kom naar de IS-THEATER-WAT-VOOR-JOU-WEEK bij ToBe cultuurcentrum

Wil je graag iets op het gebied van Theater, maar weet je nog niet of het WAT voor jou is? Kom dan van maandag 21 september tot en met vrijdag 25 september naar de Is-THEATER-wat-voor-jou-week in het Energiehuis, Noordendijk 148, Dordrecht.

Tijdens deze week ben je van harte welkom om acteerlessen uit te proberen of een combinatie van acteren, zingen en dansen. De lessen zijn gratis te volgen en van te voren aanmelden is niet nodig. Op www.tobe.nl/agenda staat per dag een rooster, zodat je precies weet welke les wanneer is.

Is-THEATER-wat-voor-jou?
ToBe heeft theatercursussen voor alle leeftijden vanaf 4 jaar. Je ontwikkelt bij ToBe speltechniek en ontdekt je eigen verbeeldingskracht en stijl. De Jeugdtheaterschool Dordrecht (4 t/m 20 jaar) combineert acteren, zingen en dansen in een pakket, maar je kunt ook alleen voor acteren kiezen. Ben je 18 jaar of ouder dan kun je bij Theater Volwassen een beginnerscursus volgen of een voorstelling of conference maken. Probeer het uit en laat je informeren en adviseren door de medewerkers van ToBe.

Tijdens de Is-THEATER-wat-voor-jou-week is er op maandag- en woensdagavond voor volwassenen vanaf 18 jaar acteerles, daarnaast is er speciaal voor iedereen vanaf 55 jaar een acteerles op dinsdagmiddag. De acteer-, zang- en danslessen van de Jeugdtheaterschool zijn op woensdag en vrijdag voor jeugd van 4 tot en met 20 jaar.

Is MUZIEK wat voor jou?
Na de THEATER week volgen er nog twee weken waarin je kunt uitproberen of een cursus iets voor jou of je kind is. De Is-dit-wat-voor-jou-weken vinden plaats op verschillende ToBe locaties in Barendrecht, Dordrecht, Hoeksche Waard, Papendrecht, Ridderkerk en Zwijndrecht.
• Van 28 september tot en met 3 oktober Is-MUZIEK-wat-voor-jou-week

Meer informatie is te vinden op www.tobe.nl/nieuws

Top