Home / Media / Lotenverkoop t.b.v. Stichting ORAS [2]

Lotenverkoop t.b.v. Stichting ORAS [2]

Trekking op 8 december tijdens de ORAS bridgedrive

Om de Stichting ORAS financieel te ondersteunen worden tot 8 december aanstaande 7500 loten verkocht. De loten kosten ?1,–. Prachtige prijzen zijn te winnen: elektrische vouwfiets, kleuren tv, i-Pad, authentiek vaas uit Glasmuseum Leerdam, theeservies, week in een vakantiebungalow in Zeeland voor 6 personen. De opbrengst van de loterij wordt samen met de bridge-opbrengst op 8 december in het bijzijn van vele bridgers aan de stichting overhandigd. De uitslag van de loterij is na die datum op de site van ORAS terug te vinden: www.stichting-oras.nl Zijn er vrijwilligers die loten willen verkopen dan kunnen zij zich aanmelden bij Hans Tieman, tel. 078-6194434 of Wim van der Steen, tel. 078-6815481

De loterij loopt goed. We hebben er al ruim 6000 verkocht mede dankzij de inzet van vele wederverkopers. Zij zijn enthousiast  geworden voor het goede doel en zetten zich nu belangeloos hiervoor in. Nog 1500 loten en we zijn los.

Zaterdag 27 oktober werden tijdens de wedstrijd ASWH-Achilles Veen loten verkocht voor ORAS.
In totaal werden deze middag 324 loten verkocht. Op 10 november werd deze actie herhaald tijdens de thuiswedstrijd tegen RVVH. In totaal heeft de actie ? 549,– opgebrtacht. Een mooi resultaat waar de stichting ORAS heel blij mee is.
We bedanken het bestuur van ASWH voor hun medewerking.

Top