Home / werk / Maak je kamer winterklaar voor weinig geld

Maak je kamer winterklaar voor weinig geld

Als het seizoen van binnen zitten weet aanbreekt, willen we vaak wat nieuws in onze woonkamer. Maar ieder seizoen nieuwe meubels, nieuwe lampen of kussentjes kopen is je misschien ook wat gortig. Daarom geven we je in dit artikel graag wat budgettips om je woonkamer winterklaar te krijgen.

Eerder schreven we al een artikel over gezelligheid in je interieur. Daarin gaven we je een paar tips over het gebruik van verlichting en accessoires. Maar dure spullen kopen is niet altijd nodig. Winteraccessoires kun je bijvoorbeeld ook zelf gaan zoeken!

Stronk hout als accessoire
Wat dacht je bijvoorbeeld van een flinke stronk hout die je als accessoire op de eettafel legt? Serieus, bij tuincentra betaal je daar zo een paar tientjes voor. Maar als je een middagje gaat speuren in het bos (ook lekker om even een frisse neus te halen), snor je zo zelf een mooi exemplaar op. Versier de stronk met takje, herfstbladeren of kastanjes of andere spullen en je hebt echt een sierstuk op tafel liggen.

Led-verlichting als sfeermaker
Led-verlichting is tegenwoordig niet duur meer. Als je led-verlichting in de vorm van een strip koopt, zijn de mogelijkheden bovendien vrijwel onbeperkt. Plak de strip bijvoorbeeld achter een kast of onder een dressoir. Met de bijgeleverde afstandsbediening tover je in no-time een gezellige of romantische wintersfeer in je kamer, zonder dat je daarvoor een open haard nodig hebt. Zo’n dvd van een knapperend haardvuurtje op je tv kan trouwens ook heel sfeervol zijn.

Wil je toch wat goedkope meubels kopen voor een geheel nieuwe look van je woonkamer? Kijk dan eens op de website van A-meubel. Zij hebben heel veel meubelinspiratie voor de winter tegen zeer betaalbare prijzen. We wensen je alvast een gezellige en inspiratievolle winter toe! Heb je zelf nog goede budgettips, laat het ons dan vooral weten!

Top