Home / Media / Ontwerp je eigen mode

Ontwerp je eigen mode

Hou jij van mode? Altijd al benieuwd geweest hoe een collectie tot stand komt? Dan zit je goed bij de cursus Mode Atelier voor 13-18 jaar bij ToBe cultuurcentrum! De cursus start op zaterdag 8 juni om 10.30 uur in het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht en kost € 69,50 voor vijf lessen.

Van ontwerp tot catwalk; creëer samen een geweldige collectie!
Samen met de andere cursisten ga je een collectie in het gekozen thema maken. Onder professionele begeleiding van mode ontwerpster Arniko Knobbe leer je een kledingstuk op papier te zetten waarbij je let op de vormen, kleuren en stoffen. Verf daarna jouw eigen stof om die vervolgens te mouleren op jouw model, een mede cursist. Jouw creativiteit staat bij deze cursus voorop! We halen hiervoor alles uit de kast: naald en draad, nietmachines, verf, katoen, lijmpistolen en eventueel een naaimachine (de materialen zijn in het cursusbedrag inbegrepen).

Modeshow op de catwalk
Het einde van de cursus sluiten we af met een modeshow en is jouw creatie te zien op de catwalk in Ketel 2.

Arniko Knobbe
Arniko is een Dordtse modeontwerpster. In 2017 studeerde ze af van de opleiding mode & maatkleding in Den Haag en startte haar eigen label ‘ARNIKO’. Inspiratie voor collecties komen voort uit haar liefde voor strakke geometrische lijnen en simpliciteit.

Ga voor meer informatie en inschrijven naar www.tobe.n/cursussen

Top