Home / Media / OPEN DAGEN TOBE IN HET ENERGIEHUIS OP 24 EN 27 JANUARI

OPEN DAGEN TOBE IN HET ENERGIEHUIS OP 24 EN 27 JANUARI

Wil je in het nieuwe jaar ‘iets’ doen op het gebied van Muziek, Theater, Dans of Kunst & Design, maar weet je nog niet precies wat? Kom dan op woensdag 24 en zaterdag 27 januari naar de Open Dagen bij ToBe cultuurcentrum in het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht. Kijk, luister en doe mee! Tijdens deze dagen zijn er proeflessen, instuiflessen, exposities en presentaties. Het programma is gratis toegankelijk voor iedereen en vooraf aanmelden is niet nodig. Op tobe.nl vind je het complete programma. Start het nieuwe jaar bij ToBe.

Ervaar het zelf
Tijdens deze twee dagen is er van alles te doen. Voor de allerkleinsten 0-6 jaar zijn er meedoe lessen Muziek voor Baby’s, Muziek voor Peuters, Peuterdans, Kleuterdans, Muziek voor Kleuters, Kies Een Instrument voor Kleuters, Kunsthoppen voor Peuters, Kleuters en Kinderen. Tijdens de proefles  Kunsthoppen maak je kennis met dans, muziek en ga je tekenen en schilderen. Tip: trek iets makkelijks aan wat vies worden.

Breakbattles & Showcases
Wil je weten wat breakdance is en wat je zou kunnen leren? Kom dan een kijkje nemen op woensdag vanaf 17.30 uur in Ketel 2! Leerlingen ToBe Dans gaan voor het eerst de strijd tegen elkaar aan tijdens de 1 tegen 1 freestyle breakdance battles. Op de beats van dj Devris Don Dev laten ze zien wat ze in huis hebben aan elkaar, publiek én juryleden Christian en Karim. Host is Jiv the Chief. Het feest is compleet met showcases Hiphop en Moderne dans van selectiegroepen ToBeContinued, ToBeLittle en ToBeTalented.

Bandcoaching on Stage
Ben je nieuwsgierig naar wat de Popschool nou eigenlijk is? Kom dan woensdag een kijkje nemen bij Bandcoaching on Stage. Van 15.00 – 16.00 uur repeteert een Popschoolband op het podium van de Talent Stage, terwijl de bandcoach (Popschooldocent) lesgeeft. De aanwezige docenten en leerlingen beantwoorden jouw vragen graag! Wie weet sta jij volgend jaar op het podium?

Open lessen
Maak kennis met verschillende instrumenten tijdens de Instrumentenparade. Of volg een van de open lessen van de Jeugdtheaterschool, Popschool, DJ, Kinderdans, Dansstijlen Mix It Up, Flamenco, Hiphop, Tekenen zonder Grenzen, Kinder en Jongeren Atelier, Strip en Games tekenen, Animatie & Game Design en nog meer.

Begin februari: start korte cursussen
De korte cursussen Dans, Muziek, Kunst & Design en Theater starten in de week van 5-10 februari in het Energiehuis, Dordrecht en De Viermaster in Papendrecht. Een korte cursus betstaat uit 10/15 lesweken. Op de jaarcursussen kun je instromen als nog plaats is. Ga naar tobe.nl voor meer informatie.

Top