Home / Club / Start nieuw cursusseizoen ToBe cultuurcentrum Drechtsteden

Start nieuw cursusseizoen ToBe cultuurcentrum Drechtsteden

Wil je creatief aan de slag dit najaar? Het nieuwe cursusseizoen van ToBe cultuurcentrum start vanaf 2 september weer in de Drechtsteden. Wil je muziek maken, dansen, acteren, zingen, tekenen, beeldhouwen, fotograferen, met mode bezig zijn of een mooi portret schilderen? Voor iedereen is er een uitdagende manier om je kunstzinnig te ontwikkelen, zowel voor de startende als de gevorderde cursist. Kom naar ToBe cultuurcentrum in het nieuwe Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht, met ook de Popcentrale, Popschool, Jeugdtheaterschool Dordrecht en Muziekstroom onder één dak. Ook zijn er diverse ToBe dependances in de Dordtse wijken, Papendrecht, Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht Ambacht waar je muzieklessen kunt volgen.

Kijk of doe mee in september

Je bent van harte welkom om inspiratie op te doen tijdens de eerste editie van de nieuwe Uit In Dordrecht Markt in het Energiehuis op 7 en 8 september van 11.00 ? 17.00 uur. Tijdens deze culturele uitmarkt geven culturele instellingen uit Dordrecht en de regio, waaronder ToBe, een voorproefje van wat zij het publiek te bieden hebben in het nieuwe seizoen. De Uit In Dordrecht Markt is meer dan een markt met kraampjes waar instellingen zich presenteren. In het hele gebouw zijn er showcases, korte optredens en workshops waaraan je kunt deelnemen. Kijk voor meer informatie op www.energiehuis.nl.

Open Les Dans, Muziek & Jeugdtheaterschool Dordrecht
Flamenco, kleuter-, kinder, moderne, klassieke , musical- en Afrikaanse dans, hiphop, dansconditie, streetdance, thai chi, fusion bellydance en modern jazz?. Vind je dansen ook zo leuk maar twijfel je over welke stijl het best bij je past? Doe dan gratis mee met een dansles in het Energiehuis tijdens de ToBe Open Lesweek Dans van 9 tot en met 14 september en ervaar het zelf. In deze week is het ook Open Lesweek Muziek. Je bent van harte welkom om te komen kijken tijdens de muzieklessen. Maak kennis met de muziekinstrumenten, docent en manier van lesgeven en natuurlijk de mooie locatie!
Wil je een kijkje nemen in de lessen van Jeugdtheaterschool Dordrecht (JTSD)? Loop dan binnen tijdens de Open Avond op donderdag 12 september van 18.30 ? 20.30 uur in het Energiehuis. Proef de sfeer en doe mee! Verder lopen medewerkers van JTSD rond om al je vragen te beantwoorden. Kijk voor meer informatie op www.tobe.nl.

Inschrijven
Bij ToBe draait het om plezier en het ontwikkelen van creatief talent. ToBe biedt in de Drechtsteden meer dan 100 cursussen aan in verschillende kunstdisciplines, voor elke leeftijd en voor elk niveau. De vakkundige docenten staan bekend als gedreven professionals en brengen de passie voor hun vak graag aan je over. Inschrijven voor een cursus Dans, Kunst & Design, Muziek of Theater is mogelijk via www.tobe.nl. Hier vind je ook meer informatie over de cursussen, gratis proeflessen en tarieven.

Top