Home / Club / Open Dag: Kickboksen Kootwijkerbroek

Open Dag: Kickboksen Kootwijkerbroek

‘Gratis Kickboksen op 3 oktober 2017!’

Op 3 oktober 2017 heeft kickboksen Kootwijkerbroek een open dag bij trainingscentrum Topfit de Narong Gym. Op deze dag kan zowel de jeugd als volwassenen gratis les volgen in het Kickboksen onder leiding van Leroy van Wermeskerken.

Kickboksen is een erg effectieve vechtsport en geeft tevens meer kracht en lenigheid. Maar vooral is het erg goed ter zelfverdediging en super leuk om te beoefenen.

Heeft u lang niet gesport en/of bent u wat ouder? Ook dan bent u van harte welkom bij de Narong Gym in Kootwijkerbroek. Gewoon een keer proberen want de lesseb worden aangepast aan het niveau van het individu.

U kunt trappen, stoten, technieken, zelfverdediging, muay boran en vele andere aspecten trainen en leren binnen de groepsles kickboksen. Leroy van Wermeskerken een kickbokstrainer en personal trainer met verder ervaring in Jiu Jitsu en Pencak Silat zal deze open dag gaan begeleiden.

U kunt gewoon langskomen en deelnemen aan de open dag van 19:00 – 20:00 is het de beurt aan de jeugd en van 20:00 tot 21:30 is het de beurt aan volwassenen. Deelname is dus helemaal gratis op 3 oktober 2017.

Open dag Kickboksen: 3 oktober 2017

Het adres is: Trainingscentrum Topfit Narong Gym de standerd 5a, 3774 SC Kootwijkerbroek. Van 19:00 tot 21:30 leraar Leroy van Wermeskerken

Top