Home / Media / ToBe Dansfestival: Dream it, Wish it, Work it

ToBe Dansfestival: Dream it, Wish it, Work it

De 360 dansers van ToBe cultuurcentrum laten op zondag 9 april in zes voorstellingen zien waar ze dit seizoen aan hebben gewerkt tijdens hun danslessen. Ze dansen aan de hand van het thema Dream it, Wish it, Work it choreografieën in de stijlen: Hiphop, Breakdance, Ballet, Moderne dans, Modern jazz, Showjazz, Flamenco en T’ai Chi. Het ToBe Dansfestival vindt plaats op zondag 9 april in theaterzaal Ketel 2 van het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht.

ToBe laat met dit dansfestival zien wat het in huis heeft op dansgebied. De danscursisten van alle leeftijden, al vanaf 2 jaar, werkten de afgelopen maanden tijdens hun lessen in het Energiehuis toe naar de voorstelling. Ze doen met de voorstelling leuke en leerzame podiumervaring op in een professionele omgeving.

Kaartverkoop
Het Dansfestival vindt plaats op zondag 9 april in Ketel 2 van het Energiehuis. De verschillende dansvoorstellingen vinden plaats om 10.45, 12.15, 13.45, 15.30, 17.00 en 18.30 uur. Iedere voorstelling heeft een verschillend programma. Kaarten kosten € 5,- per voorstelling of € 8,-  per twee voorstellingen en zijn te bestellen via www.tobe.nl/agenda of aan de kassa van het Energiehuis (alleen pinnen).

Kijk voor meer informatie over de danscursussen bij ToBe cultuurcentrum op www.tobe.nl.

Top