Home / Vrijwilligerswerk / Vacature gastvrouw/gastheer voor het Sociaal Team in Hendrik-Ido-Ambacht

Vacature gastvrouw/gastheer voor het Sociaal Team in Hendrik-Ido-Ambacht

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die cliënten, hulpverleners en andere inwoners van Hendrik-Ido-Ambacht ontvangen in de Cascade. Het Sociaal Team in Hendrik-Ido-Ambacht is voor een groot deel gehuisvest in de Cascade. Hier ontvangen wij onze cliënten voor onze afspraken, maar komen ze ook op afspraak naar ons spreekuur. Daarnaast komen inwoners van Hendrik-Ido-Ambacht ook naar Cascade voor andere doeleinden, zoals het consultatiebureau, de bieb of het theater. In jouw functie heet je iedereen welkom. Je verwijst ze naar de juiste plek in het pand en biedt ze iets te drinken aan. Je attendeert collega’s op hun bezoek, ontvangt de post, etc.

Je komt in dienst bij de Sociale Basis, onderdeel van MEEVivenz. En hier staat een vrijwilligersvergoeding tegenover. De start is vanaf september of oktober en over de uren kunnen we overleggen. Onze gedachte is om meerdere vrijwilligers aan te nemen, die samen alle werkdagen van 9.00 tot 17.00 kunnen vullen. We zijn geholpen met elk dagdeel dat iemand beschikbaar is voor ons. 

Heb je interesse of wil je meer weten? Neem dan contact op met Iris den Otter, leidinggevende van het Sociaal Team. Op 06-25076406 of iris.denotter@meevivenz.nl

Top