Home
Alle artikelen
Plaats een artikel
Onze leden
Over ons
Uw profiel
F.A.Q.
Support
Koninklijke onderscheiding voor Arie de Heer

20 mei 2019 10:18
Afbeelding van Den Brommert overgedragen
Den Brommert overgedragen

'Lang gekoesterde wens in vervulling'
7 mei 2019 15:18
Afbeelding van Feestelijke start vaarseizoen Sophiapolder en verkiezing mooiste natuurgebied
Feestelijke start vaarseizoen Sophiapolder en verkiezing mooiste natuurgebied

29 april 2019 19:39
Afbeelding van Informatieavond broodfonds 16 mei 2019
Informatieavond broodfonds 16 mei 2019

23 april 2019 12:07
Afbeelding van Nadine Bakker wint Woordkunstenwedstrijd 2019
Nadine Bakker wint Woordkunstenwedstrijd 2019

19 april 2019 09:25
Afbeelding van Sportieve clinic bij opening Baxfit op maandag 15 april
Sportieve clinic bij opening Baxfit op maandag 15 april

Permanente fitnesstoestellen in het Baxpark
12 april 2019 08:34
 
 
 

Feestelijke start vaarseizoen Sophiapolder en verkiezing mooiste natuurgebied

 
Kom op 15 maart naar Natuureiland Sophiapolder voor de feestelijke start van het vaarseizoen en stem in het meest bijzondere stemhokje van Nederland op het mooiste natuurgebied van de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht!

Stichting Het Zuid-Hollands Landschap en de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht nodigen u uit om Natuureiland Sophiapolder te ontdekken op 15 maart en te stemmen in het leukste stemhokje van Nederland op het mooiste natuurgebied van de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht. U wordt met koffie, thee en warme chocolademelk ontvangen bij de vernieuwde entree aan de Veersedijk 301. Hier brengt u ook uw stem uit. Daarna brengen onze vrijwillige schippers u met het voetveer naar de Sophiapolder waar u wordt verwelkomd door de gidsen van het Zuid-Hollands Landschap. Zij geven uitleg over de flora en fauna op en over de historie van het eiland. Op de punt heeft u prachtig uitzicht op het oude stadsgezicht van Dordrecht. Na 1,5 uur bent u terug op vaste wal. Deze middag is geschikt voor jong en oud.

De start van het vaarseizoen wordt mede mogelijk gemaakt door financiële ondersteuning van de gemeente Zwijndrecht van de veerpont. De toegang naar de veerpont is met steun van provincie Zuid-Holland opgeknapt. Er zijn nieuwe hekwerken, een picknickplek en informatiepanelen geplaatst. Waterscouting De Vinkings, het Historisch Genootschap en het Zuid-Hollands Landschap geven u hierop informatie over de Sophiapolder en het omliggende landschap. Een frisse start van het vaarseizoen met een opgefriste entree.

Warme kleren, laarzen aan, verrekijker mee en op avontuur op Natuureiland Sophiapolder !

Kom op de fiets want er is weinig parkeergelegenheid. U meld zich aan voor deze leuke middag via: www.zhl.nl/vaarseizoen

Mocht u 15 maart niet in de gelegenheid zijn, niet getreurd. Onze schippers varen u van maart tot en met oktober elke woensdag, zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 over naar de Sophiapolder. Voor meer informatie over onze veerdiensten: https://www.zuidhollandslandschap.nl/gebieden/natuureiland-sophiapolder#feature-special.

Datum: 15 maart 2017
Tijdstip: 13.15 tot 16.00 uur
Locatie: Veersedijk 301, Hendrik-Ido-Ambacht
Kledingadvies: Warm kleren, stevig schoeisel of laarzen en verrekijker
Bike Only Event

Reacties