Home / Media / 17 DECEMBER TOBE KERSTCONCERT IN HET ENERGIEHUIS

17 DECEMBER TOBE KERSTCONCERT IN HET ENERGIEHUIS

Kom donderdag 17 december om 19.00 uur genieten van een bijzonder kerstconcert in het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht. Leerlingen Muziek en koren van ToBe geven een klassiek en swingend concert. Geniet van het traditionele kerstrepertoire en andere muziekstukken, zodat je alvast in de kerstsfeer komt in Ketel 1. Kaarten kosten € 2,- per stuk. Ze zijn verkrijgbaar via www.tobe.nl en aan de kassa van het Energiehuis.

Drie talentvolle pianisten spelen vanavond ‘Une barque sur l’ocean’ van Maurice Ravel (Jurriaan Bos), een Nocturne van Chopin (Gerben Kloens) en Einaudi’s ‘Due Tramonti’ (Jerry Lang). Daarnaast treden leerlingen Muziek op van violiste Margreet Lugt en fluitist Sjaak Bakker. De leerlingen worden begeleid op piano. Een van de werken die ze brengen is de ‘Madrigal’ van Gaubert.

Gospel- en Soulkoor Heart(2)Beat en Soulshine
De koren Heart(2)Beat en Soulshine van Govert van der Kolm en Trea Kuijsten zorgen voor een swingend slotstuk. Zij zingen onder andere ‘Mary’s boychild’, ‘Christmas way’ en ‘Funky Christmas’. Muziek gaat over verbinding en dat is wat soul- en gospelsongs doen. Heart(2)Beat is een gemengd zangkoor en bestaat uit 40 enthousiaste zangers en zangeressen. Soulshine bestaat uit 25 zangers en zangeressen. Gospel en soul zingen leer je alleen door het zelf te doen en de kracht van de muziek te voelen en te ervaren. Je voelt de energie binnen in je opborrelen en je begint mee te bewegen en mee te swingen en het liefst wil je ook zo zingen. Gospel is echte soul music. Zingen met heel je hart en de energie voelen van je tenen tot je kruin. Het belooft een bijzondere avond te worden met deze ToBe talenten! Kijk voor meer informatie op www.tobe.nl.

Top