Home / Media / Auditie bij ToBe Dans voor Selectie- en Demogroepen

Auditie bij ToBe Dans voor Selectie- en Demogroepen

Heb je veel danservaring, zoek je uitdaging en wil je graag optreden? Meld je dan aan voor de audities van een van de Selectie- of Demogroepen van ToBe Dans! In september zijn er audities van de Selectie Moderne Dans 9-12 jaar en de Hiphop Demo Crews, 9-12 jaar en 16+. Deze vinden alle drie plaats in het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht.

De dansgroepen doen mee aan shows, wedstrijden en festivals. Wekelijks train je je techniek en werk je aan verschillende choreografieën. Op maandag 12 september is de auditie van de Hiphop Demo Crew 16+, ToBeContinued. Deze vindt plaats van 18.30 tot 20.00 uur. De dag daarna, op dinsdag 13 september, heeft de Selectie Moderne Dans 9-12 jaar auditie van 17.30 tot 19.30 uur. Op dinsdag 27 september van 17.45 tot 19.15 uur is de auditie van de Hiphop Demo Crew 9-12 jaar.

Aanmelden
Aanmelden kan via dans@tobe.nl. Vermeld je naam, geboortedatum, telefoonnummer en danservaring. Je kunt tot en met de dag voor de auditie aanmelden, maar het is raadzaam om je eerder aan te melden. Naar aanleiding van je aanmelding ontvang je per e-mail meer informatie over het verloop van de auditie.
Deelname aan de audities is gratis. Als je eenmaal door de auditie heen bent, betaal je de cursusprijs voor de wekelijkse trainingen. Meer informatie hierover vind je op www.tobe.nl .

Hiphop Demo Crews
De Hiphop Demo Crews (9-12 jaar en 16+) trainen op hoog niveau onder leiding van Meyline Schuurs. Je wordt uitgedaagd om je uithoudingsvermogen, techniek en podium skills te verbeteren en je werkt aan strakke choreografieën. De Hiphop Demo Crew 16+ repeteert iedere maandag van 18.30 tot 20.00 uur en de groepen van 9 t/m 12 jaar iedere dinsdag van 17.45 tot 19.15 uur.

Selectie Moderne Dans
De selectie bestaat uit een groep jonge, gedreven en getalenteerde dansers. Tijdens de training werk je onder leiding van Grace van Gilst aan het verbeteren van je algehele techniek, zoals verlengen, aanspannen, ontspannen, ademhaling, vloergebruik, balans, uitdraai en flexibiliteit. De repetitie vindt iedere dinsdag plaats van 17.30 tot 19.30 uur.

Top