Home / Media / Kom van 5 t/m 10 september naar de IS-DIT-WAT-VOOR-JOU-WEEK bij ToBe

Kom van 5 t/m 10 september naar de IS-DIT-WAT-VOOR-JOU-WEEK bij ToBe

Wil je na de zomervakantie ‘IETS’ doen met Dans, Kunst & Design, Muziek of Theater maar weet je nog niet precies WAT? Kom dan van maandag 5 september tot en met zaterdag 10 september 2016 naar de Is-dit-wat-voor-jou-week bij ToBe cultuurcentrum op vier locaties.

Meer dan 250 cursussen
Bij ToBe kun je kiezen uit meer dan 250 cursussen, voor elke leeftijd en voor elk niveau! Wist je dat al een cursus Muziek kunt volgen vanaf dat je zeven maanden bent, namelijk Muziek voor baby’s? Of wordt het Peuterdans, (Kleuter)Hiphop, Kinderballet, Breakdance, Moderne Dans, Showjazz, Flamenco, Bellydance, Strip-games tekenen, Sieraden Maken, Beeldbewerking op je tablet, Computerlab, Popschool (voor Kids), Jeugdtheaterschool Dordrecht, Muziek op Schoot, Muziek voor Peuters/Kleuters, Gitaar, Piano, Drums, Viool, Trombonecollective, Kampvuur liedjes zingen, Cappuccino Orkest of een koor? Je kunt voor alle cursussen Dans, Kunst & Design en Theater terecht in het Energiehuis in Dordrecht. De cursussen Muziek worden op vier locaties gegeven, naast het Energiehuis zijn dat De Viermaster in Papendrecht, Het Plein in Ridderkerk en Kubiek in Zwijndrecht.

5 – 10 september: Is-dit-wat-voor-jou-week
Tijdens deze week ben je van harte welkom om een les mee te doen of te kijken en er zo achter te komen welke les, dag, groep, docent of tijdstip het beste bij jou past. Alle lessen Dans, Kunst & Design, Muziek en Theater zijn gratis te volgen. Op www.tobe.nl/agenda staat per dag een rooster, zodat je precies weet welke les wanneer is. Van tevoren aanmelden is niet nodig.

Cursusvinder
Bij ToBe draait het om plezier en het ontwikkelen van creatief talent. De vakkundige docenten brengen de passie voor hun vak graag aan je over. Kijk voor meer informatie over de cursussen, tarieven, locaties en inschrijven op www.tobe.nl/cursussen. Gebruik de cursusvinder om de cursus te vinden die jij leuk vindt.

Top