Home / Overige / D66 op zomerparkdag en aankondiging tweede politieke cafe

D66 op zomerparkdag en aankondiging tweede politieke cafe

D66 is aanstaande zaterdag aanwezig met een kraam op de zomerparkdag en organiseert in oktober een tweede politiek cafe in Cascade.

Na een zonnige zomer waar velen van ons genoten hebben van hetheerlijke zwembad in Hendrik-ido-Ambacht en de scholen deze week de deuren weeropenen en hun leerlingen gaan ontvangen , wordt het weer tijd voor de lokalepolitiek om ook weer aan de slag tegaan.

Waar en wanneer kunt u ons verwachten?

Aanstaande zaterdag 7 september op de Zomerdag zullen wij als leden vande fraktie en de afdeling van D66 met een kraam aanwezig zijn op het politieke plein.

Graag  gaan wij daar met U ingesprek over de positieve en minder positieve zaken die zich in ons dorpvoordoen en wat uw ideeën zijn voor mogelijke verbeteringen waar wij iets meekunnen doen.

Wij weten niet alles altijd te realiseren. Als wij de problemen echter nietkennen dan kunnen wij er ook geen politieke aandacht voor vragen.

In oktober organiseren wij weer een politiek cafe met een informelebijeenkomst na het formele gedeelte in de vorm van een wijnproeverij van Grieksekwaliteitswijnen.

Het onderwerp voor deze avond is Veiligheidsbeleid in onze gemeente enregio gekoppeld aan veranderende wetgeving in andere landen.  

De inleiding zal gehouden worden door Piet Waltheer teamleider vreemdelingendienst samen met éénvan de Ambachtse wijkagenten.

Tijdens de inleiding zullen wij meegenomen worden in de wereld vanhet  vreemdelingen beleid in het algemeen en zaler een tipje van de sluier opgelicht worden over de  vaak voor ons onzichtbare problematiek binnenonze regio en gemeente.

Deze avond zal plaatsvinden op: Woensdag 2 oktober 2013

Plaats van het politiekcafe      : Cultureel centrum Cascade.

Wij hopen u met velen te kunnen verwelkomen.

Namens de fractie en bestuur D66,

Marijke Gommans-Dane

Top