Home / Overige / NIEUW: ESET Mobile Security

NIEUW: ESET Mobile Security

Ook mobiele telefoons en Tablets zijn steeds vaker slachtoffer van virussen

Een smartphone en tablet zijn vandaag de dag enorm in opkomst en handig om uw dagelijkse dingen te regelen in dit digitale tijdperk.
Echter het komt steeds vaker voor dat smartphones en tablets het slachtoffer worden van mallware, spyware en virussen die ge├Čnstalleerd worden via diverse online applicaties.

Niet alleen uw computer is dus in gevaar maar ook uw smartphone en / of tablet.

Het bedrijf NOD32 (bekend van beveiliging van computers met o.a. ESET Smart Security) komt nu met een oplossing voor uw smartphone en tablet : ESET MOBILE SECURITY

Belangrijkste kenmerken 

  Bescherming tegen bedreigingen ? Alle programma’s, bestanden, mappen en SD-geheugenkaarten worden voortdurend gescand op nieuwe bedreigingen, met inbegrip van verborgen bestanden en  processen.
  SMS/MMS antispam ? Definieer betrouwbare contacten via een aanpasbare black- of whitelist, of blokkeer simpelweg berichten van onbekende nummers. 
  Oproepen blokkeren ? Blokkeer ongewenste oproepen in beide inkomende en uitgaande richtingen. Dit is een krachtig hulpmiddel geschikt voor ouders om de telefoonrekeningen van hun kinderen in de hand te houden.
  Security audit met ingebouwd taakbeheer ? Blijf op de hoogte van alle vitale functies van de telefoon, waaronder de levensduur van de batterij, vrije schijfruimte, lopende processen, bluetooth en de zichtbaarheid van het apparaat. Onderneem ter plaatse actie om uw risico te verminderen.

Anti-diefstal systeem
Meerdere lagen van bescherming die u in staat stellen om de controle over de opgeslagen gegevens te behouden, zelfs wanneer u het apparaat verliest of wordt gestolen.

 SIM matching ? Wanneer er een niet-toegestane SIM-kaart wordt ingebracht, wordt u of uw vertrouwde contactpersoon automatisch op de hoogte gesteld door middel van een tekst bericht welke het IMSI en telefoonnummer bevat, zodat u de daders kunt vinden.

Op afstand vergrendelen ? Vergrendeld uw telefoon op afstand om onbevoegde toegang tot uw gegevens te voorkomen.

GPS lokalisatie ? Zoek uw verloren of gestolen telefoon met behulp van een extern commando (alleen voor Android OS)

Wissen op afstand ? Als laatste voorbeeld van het beschermen van uw privacy, kunt u alle opgeslagen gegevens op afstand verwijderen met behulp van een SMS-commando. Hiermee wist u al de contacten, berichten en geheugenkaarten. 

Sommige functies zijn niet beschikbaar voor tablets die geen ondersteuning bieden voor bellen en sms’en.

Probeer ESET Mobile Security 3 maanden gratis en vrijblijvend uit.
Klik hier om uw licentie aan te vragen.

AANBIEDING

Bij de aanschaf van een jaarlicentie ESET SMART SECURITY nu GRATIS een jaarlicentie 
ESET MOBILE SECURITY premium t.w.v. ? 9,95

Deze aanbieding geldt vanaf 14-08-2013 (ook bij verlenging van uw huidige licentie)
voor meer informatie of bestellen stuur een e-mail naar: eset@mrj-computers.nl

Top