Home / Overige / Experiment Het Tasveld

Experiment Het Tasveld

Werken, ontmoeten en plezier op het Tasveld 26

Enthousiaste ondernemende mensen starten een project met als doel op een verbindende manier mogelijkheden te creëren voor elkaar. Dit project is een experiment voor de organiserende ondernemers met als doel een plaats creëren waar mensen, die elkaar niet kennen, een experiment aangaan om te verbinden.


Waar en wat?

Op het adres Tasveld 26 te Hendrik Ido Ambacht is een hele verdieping beschikbaar voor werken, ontmoeten en plezier. Deze ruimte is verdeeld in 2 kamers, een trainingsruimte en een ruimte met werkplekken. Huur is niet vastgesteld, wij gaan uit van waardebepaling achteraf. Dit is een andere manier van kijken naar waarde en waarde transacties. Het idee is dat de afnemer mag bepalen wat gebruik van ruimte, het verbinden, het delen en het ontmoeten waard zijn.

De verantwoordelijkheid voor waardering ligt bij de aanbieder en de afnemer. Dit in tegenstelling tot de traditionele manier; alleen degene die iets aanbiedt, bepaalt wat het waard is.


Dus…zoek je een flexplek, workshopruimte of mensen om mee samen te werken? Kijk eens op www.hetexperiment.org en kom eens langs!


 

Top