Home / werk / FairMedia.tv

FairMedia.tv

FairMedia.tv is een full-service bureau voor video en internet.

Video & Internet
FairMedia.tv is een full-service bureau voor video en internet. FairMedia.tv maakt video voor internet en bouwt websites rondom video, waarbij WordPress ons favoriete CMS is.

We denken graag met je mee. Over hoe we je boodschap het beste aan je doelgroep kunnen overbrengen. We verdiepen ons goed in je briefing, vertalen dat in een of meer creatieve voorstellen en geven je deskundig advies.

We hebben zeer ruime ervaring met het produceren van video voor internet en het integreren van online video in websites en content management systemen.

Je videofilm of website promoten via sociale media? Die kennis hebben we ook in huis en we adviseren je graag hoe je video online een succes wordt.

Duurzaam en eerlijk
We geloven dat duurzame ontwikkeling, microfinanciering, eerlijke handel en ecotoerisme bijdragen aan een betere wereld. Het liefst werken we voor en met bedrijven en instellingen die daar ook achter staan.

Denkers en doeners
Zoek je een expert op het snijvlak van video en internet? Met gevoel voor creatie en verstand van techniek? Dan ben je bij ons aan het juiste internetadres.

Top