Home / werk / Notariskantoor Van Dongen

Notariskantoor Van Dongen

Onze prioriteit is niet de goedkoopste notaris te zijn. Wij willen voor u de beste notaris zijn!

Notariskantoor Van Dongen

Notariskantoor Van Dongen is voor veel mensen uit Ridderkerk en omgeving een begrip geworden in het inmiddels 22- jarig bestaan van het kantoor.
Wij hanteren redelijke tarieven en communiceren hier helder en open over. Geen verrassingen achteraf!

Onze prioriteit is echter niet de goedkoopste notaris te zijn. Wij willen voor u de beste notaris zijn.


 

Helaas komen veel mensen erachter dat ze meer aandacht aan hun testamenten, huwelijksvoorwaarden of samenlevingscontract hadden moeten schenken als het te laat is. Als een bekwame notaris hier, achteraf bezien, maatwerk had geleverd, dan hadden ze zich heel wat leed, gesteggel en kosten, kunnen besparen juist op het moment dat emoties toch al hoog op kunnen lopen. Denk ook aan het maken van volmachten of een levenstestament om vast zaken te regelen (instructies geven, gemachtigden aanwijzen) voor het geval je het zelf (door een ongeval of ziekte) niet meer kunt.


 

Een kenmerk van Notariskantoor Van Dongen is ook de laagdrempeligheid. Wij nemen namelijk alle tijd voor u. Dit is prettig, maar biedt u ook de gelegenheid samen met de notaris zo goed mogelijk uw situatie, behoeften en wensen in kaart te brengen. De notaris kan u dan optimaal adviseren.


 

U kunt ook rekenen op snelle dienstverlening. Als u belt kunt u vaak dezelfde dag nog terecht voor een afspraak. De conceptakten heeft u een paar dagen later in huis. Wij zijn en blijven u graag van dienst.


 

Contact
Mocht u vragen hebben of een persoonlijk gesprek willen aanvragen dan kunt u te allen tijde en op een geheel vrijblijvende wijze contact met ons opnemen.


 

Notariskantoor Van Dongen

Kastanjelaan 16-b   

Postbus 90  

2980 AB Ridderkerk    


tel. 0180 – 46 25 99
fax 0180 – 46 21 26

notaris@notarisvandongen.nl

Top