Home / werk / Glasvezelnetwerk voor heel Ambacht – tot in de meterkast…

Glasvezelnetwerk voor heel Ambacht – tot in de meterkast…

…en dan moet alles worden aangesloten.

CIF is in Hendrik Ido Amabcht gestart met de uitrol van eenglasvezelnetwerk.

De Volgerlanden hebben al glas, maar nu is ook de rest vanhet dorp aan de beurt.

Wat is glasvezelprecies en wat kan je ermee?
Op de website van de glasvezelwekenstaat dit:
Glasvezel is een haardunne, uiterst sterke en buigzame draad van superhelderglas. Bij telecommunicatie wordt er licht door lange glasvezels gestuurd omsignalen razendsnel en betrouwbaar over grote afstanden te verzenden. Hierdooris de capaciteit van een glasvezelverbinding enorm. Veel sneller danbijvoorbeeld adsl. Glasvezel is in vergelijking tot adsl altijd constant quasnelheid. De snelheid van een adsl-abonnement is namelijk afhankelijk van deafstand tussen uw woning en de centrale van de adsl-aanbieder.
Omdat we steeds hogere eisen stellen aan onze dagelijkse digitale activiteitenals internetten, gamen, online televisie kijken en straks ook willen genietenvan 3D-televisie, is een betrouwbare en snelle verbinding een must. Hetantwoord op de vraag hoe we nu en in de toekomst kunnen blijven rekenen opsupersnel internet, telefonie en interactieve televisie in 3D- en HD-kwaliteitis glasvezel!

Wie gaat er densten aanbieden op dit nieuwe netwerk?
Caiway is een toonaangevende serviceprovider en netwerkoperator voor televisie,internet en telefoniediensten. Caiway levert digitale radio- en televisie overde kabel- en glasvezelnetwerken van CIF. Caiway is de eerste, en voorlopigenige, dienstenleverancier op het netwerk en zal een uitgebreid aanbod op hetgebied van televisie, internet en telefonie verzorgen. Caiway informeert u overwanneer de diensten voor u beschikbaar worden en welke abonnementen hierbijhoren.
Caiway is geen onbekende. Zij hebben destijds de boel overgenomen van Cai-Ambachten zijn nu de aanbieder van diensten over de (coax)kabel.

U overweegt over te stappen op het supersnelle glasvezel maar u ziet optegen al het gedoe?
Daar bent u niet de enige in. De voordelen van glasvezel zijn enorm maar voorveel mensen is het overstappen en boel gedoe. Dat is niet nodig! Door de samenwerkingvan GoudviZZ.nl en Hijstek Bouw heeft u geen gedoe maar wordt alles keurig vooru geregeld! Hoe dat werkt ? Surf naar www.glasvezelambacht.nl voor meerinformatie! GoudviZZ en Hijstek Bouw zijn beide gevestigd in Hendrik Ido Ambacht.

Top