Home / werk / ToBe en Khotinsky bundelen krachten

ToBe en Khotinsky bundelen krachten

Het Energiehuis is dé plek in Dordrecht voor een leuk dagje uit. ToBe cultuurcentrum en Grand Café Khotinsky zorgen er samen voor dat u in de novemberweekenden altijd iets te doen heeft. Terwijl u een workshop theater of schilderen volgt en geniet van een uitgebreide lunch, tikt de regen behaaglijk op het dak van het Energiehuis, Noordendijk 148, Dordrecht.

Theater op Zondag
Dit seizoen start de nieuwe reeks Theater op Zondag met theaterdocent Jan Stroeve. Drie intensieve theaterworkshopdagen waarbij iedere zondag een andere bekende toneelschrijver centraal staat. De eerste Theater op Zondag vindt plaats op 10 november van 11.00 tot 15.00 uur. Een aantal dialogen uit Who?s afraid of Virginia Woolf van Edward Albee vormen het materiaal voor deze dag, de nadruk ligt op samenspel en kracht. De minimale leeftijd voor deelname is 16 jaar en enige ervaring is vereist. Aanmelden kan via www.tobe.nl/projectbureau, ook voor Theater op Zondag op 19 januari en 13 april. Prijs ? 40,- inclusief lunch bij Khotinsky.

Schilderclinic – een Bacchanaal Buffet
Op zaterdag 16 november geeft docent Helen Hietbrink een inspirerende Schilderclinic. Van 9.30 tot 16.30 uur werken aan een groots eetstilleven met weelderig gevulde schalen en fonkelend kaarslicht. Schilderervaring is niet nodig. Aanmelden kan via www.tobe.nl/projectbureau. Prijs ? 82,50,- inclusief een drankje en heerlijke lunch bij Khotinsky.

CrEATe Experience
Een combinatie van een inspirerende workshop gecombineerd met een culinaire belevenis. Op zondag 24 november staat CrEATe in het teken van schilderen met als onderwerp Pop-Art Portret van Andy Warhol. De dag start om 12.00 uur met een lunch in Khotinsky, waarna de schilderworkshop plaatsvindt van 13.00 tot 15.30 uur. Daarna kunt u op eigen gelegenheid borrelen in Khotinsky met live muziek. Ook voor deze workshopdag is schilderervaring niet nodig. Aanmelden kan tot en met 13 november door het opvragen van een deelnameformulier via projectbureau@tobe.nl of via 088-8885380.
Prijs ? 37,50 inclusief lunch, jus/melk/water, koffie/thee tijdens de workshop en materialen. Kijk voor meer informatie over de inhoud van de dag op www.tobe.nl/projectbureau.

Op de parkeerplaats naast het Energiehuis is het parkeren gratis (wel een kaartje uit de automaat halen). Meer informatie over Grand Café Khotinsky via www.khotinsky.com. Informatie over ToBe cultuurcentrum via www.tobe.nl.

Top