Home / werk / LED verlichting op batterijen

LED verlichting op batterijen

LED buitenverlichting  is enorm in opkomst de laatste jaren. En dat is niet voor niets. Er zijn nauwelijks nadelen bij LED verlichting, wij vertellen u hier wat de voordelen zijn. En waarom de enkele nadelen niet tegen deze voordelen opwegen. Bij batterijlicht.nl verkopen wij verlichting die op batterijen werkt. LED lampen vormen een groot deel van ons assortiment.  Of u nu op zoek bent naar buiten- of binnenverlichting, naar zaklampen of bouwlampen, u vindt ze allemaal in onze webshop terug.

De voordelen van LED lampen

Het grootste voordeel van een ledlamp is wel het lage stroomverbruik. Maar liefst 15% van een normale gloeilamp of halogeenlamp. Dat betekent 7x minder stroom en dat is toch wel heel aanzienlijk. Gemiddeld levert een ledlamp ten opzichte van een normale lamp u rond de € 50,- per jaar op. En dat telt aan als u alleen al kijkt naar het aantal lampen dat in uw woning staat! Een ander groot voordeel is de levensduur. Het aantal branduren van een ledlamp is gemiddeld 30.000 uren. Stel dat uw lamp per dag 6 uur brandt, dan gaat een LED lamp 10 jaar mee. Dit maakt de LED lamp direct ook milieuvriendelijk want door deze lange levensduur belanden er aanzienlijk minder lampen op de afvalberg. LED lichten zijn makkelijk online te bestellen bij webshop batterijlicht.nl

Dat is nog niet alles

De lamp is bovendien goed voor het milieu omdat deze 85% minder CO2 oplevert. De giftige dampen die een normale lamp uitstoot bevatten kwik. LED lampen geven geen giftige dampen af. Een LED lamp is niet trillingsgevoelig en gaat dus veel minder snel stuk. De lamp wordt niet heet en dat scheelt verbrande vingers en brandt in uw huis. Is de lamp op zijn einde, dan stopt hij er niet resoluut mee, maar dooft langzaam uit. En tot slot; de LED lamp is dimbaar.

Top